Acasă, în Abundență

6 Noiembrie 2019

 

Multi dintre noi au fost la seminarii si programe despre bani. Am invatat cum sa econimisim, principii dupa care sa castigam mai multi bani, cum sa facem banii sa lucreze pentru noi. Am invatat tehnici de motivare si educatie financiara. Acele informatii au fost suficiente pentru a ne acomoda cu subiectul banilor si, pentru unii, au fost poate suficient de folositoare pentru a atrage mai multi bani decat inainte de a participa la un asemenea program.

Din perspectiva experientei mele, a-ti imbunatati relatia cu banii este un proces de transformare personala. Intentia mea este de a-ti arata ca bogatia vine din bucurie si a avea o relatie buna cu banii este o alegere care tine in primul rand de relatia buna pe care o ai cu tine si cu cei din jurul tau. Deopotriva, de relatia pe care o ai cu Divinitatea.

O perspectiva spirituala,
probabil singura care conteaza!

Acest WEBINAR se livreaza unui grup restrans de persoane, avand in vedere aplicatiile practice, meditatiile si perspectivele asupra carora vom lucra! Durata intalnirii este de două ore. Acest seminar continua cu un Program de Abundenta, pe o durata de 40 de zile, la care vor avea acces toti participantii, fie pe Facebook, intr-un grup dedicat acestui program, fie pe email. Timp de 40 de zile veti primi exercitii de meditatie, afirmatii si aplicatii practice privind Abundenta!

6 Noiembrie 2019

Acasă, în Abundență

ON-LINE

Este:

Un program care are ca scop sa iti imbunatatesti relatia cu banii

O perspectiva spirituala, in care te invit intai sa te uiti in oglinda si sa iti raspunzi la cateva intrebari legate de tine si bani

O analiza asupra emotiilor tale fata de bani si a programelor prin care te raportezi la bani

Oportunitatea de a constientiza rezultatele extraordinare pe care le ai deja si pe care le poti genera

O diferenta la modul cum suntem obisnuiti sa tratam banii

Oportunitatea de a-ti schimba convingerile limitative care te tin in perspective precum: ”banii se fac greu”, ”trebuie sa muncesti din greu pentru a avea bani”, ”banii mei vin de la altii” si multe altele

Invitatia de a depasi paradigma marnta in care ne reportam la bani

O promisiune de mai bine, mai simplu, mai coerent

Cateva ”instrumente” cu care vei lucra in acest seminar:

Kinesiologie aplicata
ThetaHealing
NLP

Data: 6 Noiembrie 2019
Locatie: ON-LINE
Program: 19:00 – 21:00

90 RON

Te invit sa te inscrii aici:

    captcha