Current Status
Not Enrolled
Price
180

Partea I a cursului online de psihogenealogie cu tema “Genosociograma” este o sesiune introductivă care durează 90 de minute. Această parte a cursului este concepută pentru a oferi participanților o înțelegere de bază a conceptului de genosociogramă și modul în care poate fi utilizată în psihogenealogie.

ACCES NELIMITAT

Cursul este destinat persoanelor interesate de studiul rădăcinilor lor familiale, a istoriei și a impactului acestora asupra vieții lor personale. Este potrivit pentru oricine dorește să exploreze relațiile dintre trecutul familial, influențele transgeneraționale și modul în care acestea pot afecta emoțiile, comportamentul și relațiile actuale.

Sesiunea începe cu o prezentare generală a psihogenealogiei și a importanței înțelegerii moștenirii familiale. Participanții vor afla despre modul în care evenimentele, traumele și modelele comportamentale pot fi transmise de-a lungul generațiilor și cum acestea pot influența viața lor în prezent.

Apoi, se trece la prezentarea conceptului de genosociogramă. Participanții vor învăța cum să creeze și să interpreteze o genosociogramă, o diagramă care prezintă structura familială și relațiile transgeneraționale. Vor fi discutate metodele de cercetare și sursele de informații pentru a completa genosociograma, inclusiv interviurile cu membrii familiei, documentele și alte resurse disponibile.

Pe parcursul cursului, vor fi prezentate exemple practice și studii de caz pentru a ilustra modul în care genosociograma poate fi utilizată în analiza psihogenealogică. Participanții vor înțelege cum să identifice modele, traume sau evenimente semnificative din trecutul familial și cum să le integreze în propria poveste personală.

La finalul părții I a cursului, participanții vor avea o înțelegere solidă a genosociogramei și a modului în care poate fi utilizată ca instrument în psihogenealogie. Vor fi pregătiți să aplice aceste cunoștințe în analiza propriei istorii familiale și să exploreze impactul acesteia asupra vieții lor.

Cursul online de psihogenealogie cu tema “Genosociograma” este potrivit pentru oricine este interesat să înțeleagă și să exploreze aspectele transgeneraționale ale familiei lor. Nu este necesară o experiență anterioară în domeniul psihogenealogiei, dar este recomandat să aveți o deschidere și curiozitate pentru propria istorie familială și impactul acesteia asupra vieții voastre personale.