RELATIA CU PARINTII

200 lei + TVA | Program online | disponibil imediat!

curs 90 de minute | meditații | caiet de lucru individual

Despre curs

Pentru cine este?

Acest curs se adresează tuturor acelor persoane care își doresc să intre în profunzimea poveștii lor de viață, să afle care sunt rădăcinile sau dedesubturile acestor povești, dar și care sunt câteva dintre acele semnale transmise de corpul și mintea noastră, în legătură cu drumul pe care alegem să-l bătătorim.  

Odată ce ai pătruns în lumea acestui curs, vei înțelege că relația cu părinții tăi a contribuit într-o foarte mare măsură la persoana care ai devenit astăzi. Fie că îți amintești de copilărie ca de ceva plăcut, plin de veselie și energie radiantă, fie că ai avut parte de foarte multe momente grele sau…ca majoritatea dintre noi, poate ai trăit o copilărie “cu de toate”, Cursul Relația cu Părinții, susținut de Georgiana Spătaru te ajută să privești din mai multe persepctive, relația pe care ai avut-o cu părinții tăi. 

Ce vei descoperi?

Copiii învață de la părinții lor despre stabilitate, confort, dragoste, Dumnezeu, încredere în sine și în cei din jur, despre bogățiile vieții, fericire, stimă de sine, apreciere… Ei sunt cei care te modelează, iar felul în care mama și tatăl tău s-au raportat la tine ți-a construit un “filtru” prin care ai ajuns să înțelegi, să cunoști și să analizezi viața, în toată esența ei. 

De ce ai nevoie pentru a participa?

Găsește o parte a zilei, în care să ai răgaz, să stai cu tine și să poți asculta perspectiva acestui curs! Conexiune la internet, liniște, un ceai bun și caietul individual de lucru pe care să-ți poți nota, atunci când crezi că e cazul. Fă pauze ori de câte ori simți nevoia să procesezi informațiile sau meditezi mai mult asupra unui subiect sau unei întrebări.

Cum te ajuta Cursul Relatia cu Parintii?

Înțelegi cum s-au raportat părinții tăi la tine.

Atunci când suntem copii, lumea părinților noștri devine lumea noastră. Felul lor de a reacționa, de a se raporta la ceilalți și atitudinile părinților tăi ți-au dat indicii, încă din primele zile de viață, despre cum să te raportezi, la rândul tău, la tot ceea ce te înconjura – emoții, persoane, lucruri, Univers. 

Afli ce povești preluate de la părinții tăi, duci mai departe în viața ta.

Crezi că tot ceea ce gândești și simți în legătură cu ceea ce gândești este pur și simplu, acolo, în mintea ta? Te-ai întrebat vreodată când și cum au început să fie acolo? Câte dintre poveștile pe care (ți) le spui, te ajută să trăiești liber? Câte dintre ele îți sunt de folos? 

Treci prin câteva exerciții de meditațe care să te "țină" în prezent și care să te ajute să procesezi mai bine emoțiile pe care le simți.

Ești comfortabil cu tine însuți/însăți în momentele de liniște? Ce simți în corp? E luptă? Tăcere? E nimic? 

Conștientizezi că ai puterea de a alege să schimbi ceea ce rulează în mintea ta.

Nimic n-ar putea fi mai trist decât convingerea că viața este un dat sau “o cruce” pe care trebuie s-o ducem în spate. Poate că ceea ce-ai trăit te-a modelat să crezi asta, însă, astăzi, mai mult decât oricând, ai puterea de a alege. Tu ești cel/cea care poate să schimbe cursul poveștii! Crezi în tine!

URMEAZĂ ACEST PROGRAM ACUM!