CURSURI ÎN SALĂ

24 – 26 MAI 2024
BUCUREȘTI
PROGRAM 9 VIEȚI – PSIHOGENEALOGIE ȘI CONSTELAȚII

Încorporând munca cu constelațiile într-o clasă de psihologie transgenerațională, participanții pot explora modelele și dinamica intergenerațională care le-au influențat viața și relațiile. Prin acest proces, ei pot obține o înțelegere mai profundă a modului în care aceste tipare i-au afectat și pot găsi noi modalități de a vindeca și transforma aceste tipare.

 

16 – 19 Mai 2024
CLUJ NAPOCA
FORMARE ÎN CURSUL C.R.E.S.C.Ⓡ  pentru Instructori

Descoperă cum poți să devii un instructor calificat în Programul de Educație Emoțională și Spirituală pentru Copii – C.R.E.S.C.Ⓡ  și să îți aduci contribuția la dezvoltarea armonioasă și fericită a copiilor cu vârste între 7 și 18 ani.

 

PROGRAME DE GRUP ONLINE

22 MAI – 5 IUNIE 2024
ONLINE
GRUP TERAPEUTIC PSIHOGENEALOGIE APLICATĂ

Scopul general este de a oferi participanților o călătorie de autodescoperire, vindecare și dezvoltare personală, folosind istoria de familie ca instrument terapeutic puternic.

 

8 MAI 2024, 19.30
Atelier de Lună Nouă | Cântecul Inimii

Scopul Atelierului de Lună Nouă este să aducă așezare, coerență și conexiune între minte, corp și suflet. Este o cale de a ajunge la un acord de exprimare a întregului și de elevare spirituală.

 

RETREATURI

BALI
10 – 19 August 2024
RETREAT CERCUL SURORILOR

Alătură-te Cercului Surorilor – într-o locație de vis – o vilă doar pentru noi, în care ai la dispoziție bucătari, personal de curățenie, masaj, excursii zilnice pe această insulă specială și de tot ce te poate susține pentru a te simți răsfățată de bogăția acestei ocazii.

BHUTAN & Kathmandu
Septembrie 2024
O CĂLĂTORIE SPIRITUALĂ

O calatorie spirituala in Bhutan si in Kathmandu poate fi o experienta transformatoare pentru oricine doreste sa isi adanceasca practica spirituala si sa isi regaseasca pacea interioara.

TABĂRA MAMĂ – FIICĂ Iulie 2024
6 – 8 ANI, JUD. Cluj, pensiunea MEANDER

Această Tabără este dedicată mamelor cu fiice de vârstă între 5 – 7+ ani, care, împreună cu mamele lor, doresc să se privească în cea mai autentică oglindă a vieții lor: una pe cealaltă! Pentru mamele care au mai multe fiice, se vor raporta la vârsta celei mai mari.

TABĂRA MAMĂ – FIICĂ
AUGUST 2024
12 ANI +, insula CRETA, Grecia

Tabăra Mamă – Fiică este un proiect care a ajuns la ediția a XII-a. De-a lungul anilor, sute de mame și fiice și-au adus relația și s-au (re)cunoscut una pe alta și din prisma comunicării deschise, alături de un grup de alte mame și fiice.

PROGRAME ONLINE DE URMĂRIT ACASĂ, INDIVIDUAL

ÎNȚELEGE DINAMICA DIN RELAȚIA CU PĂRINȚII

Acest curs se adresează tuturor acelor persoane care își doresc să intre în profunzimea poveștii lor de viață, să afle care sunt rădăcinile sau dedesubturile acestor povești, dar și care sunt câteva dintre acele semnale transmise de corpul și mintea noastră, în legătură cu drumul pe care alegem să-l bătătorim.

 

GENOSOCIOGRAMA – PROGRAM DE PSIHOGENEALOGIE

Partea I a cursului online de psihogenealogie cu tema “Genosociograma” este o sesiune introductivă care durează 90 de minute. Această parte a cursului este concepută pentru a oferi participanților o înțelegere de bază a conceptului de genosociogramă și modul în care poate fi utilizată în psihogenealogie.

 

Apariții media