Salutari cu voie buna, sunt Georgiana Spataru si ma bucur sa iti povestesc despre
Exercitii de Fericire! 

Sunt… parte din tot ceea ce Este!

Și asta a fost o descoperire fascinantă pentru mine! În acest fel, mi-e mai ușor să mă identific și să mă accept!

În această experiență de viață, experimentez împlinirea de a face parte dintr-o familie iubitoare, de a avea o fetiță minunată, prieteni compatibili și de a fi antreprenor, în domeniul consultanței in afaceri.

Am urmat cursurile Facultății de Psihologie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, fiind, de la vârsta de 15 ani, angrenată în activități care implicau ”modelarea” oamenilor. La acea vârstă, am acceptat provocarea de a lucra în radio, în cadrul Radiodifuziunii Române, având o emisiune pentru adolescenți din postura de psiholog.

Puțin după 20 de ani, mi-am început activitatea antreprenorială, atingând domenii precum Publicitatea, Resursele Umane, Consultanta ISO și, începând cu anul 2012, comerțul cu produsele BIO, produse de renumita companie franceză Laboratoire Body Nature!

 

Ceea ce imi propun sa dau mai departe!

Compasiune

Cu fiecare om întâlnit simt mai tare că suntem parte din Tot, ca o exprimare unică a Creației. 

Curaj

Aceasta este o calitate pe care oamenii fericiți o au în comun. Curajul de a-ți asuma și trăi viața după voia ta este una din calitățile oamenilor împliniți!

Bucurie de viata

Pentru că nu știu nicio cură de sănătate mai bună sau vreo cremă anti-rid mai bună decât bucuria de viață! 🙂

Terapeutul Georgiana

În anul 2013, am început activitatea de ThetaHealer și totodată, am început să-mi asum rolul de ființă intuitivă, acceptând totodată evoluția noastră umană, de la Homo Sapiens, la Homo Spiritus!

Poate pentru unii din cititori va părea o uzură de banal spunându-vă faptul că Theta Healing mi-a schimbat viața dar, realitatea este că așa s-a întâmplat!

Ca orice lucru care se întâmplă în viața noastră, ne influențează și ne deschide perspective noi. Dincolo de asta, această tehnică, venea să sprijine ceea ce eu eram și să dezvolte, ceea ce eu puteam și îmi doream să devin!

Realitatea este că TH a schimbat viața familiei mele și a oamenilor pe care îi iubesc,dându-mi perspectiva de a deveni cea mai bună perspectivă a mea și, având convingerea că sunt onorată și recunoscătoare pentru fiecare zi a vieții mele.

Am credința și bucuria să cred că experiența vieții mele tocmai începe! Așadar, permiteți-mi ca pe măsură ce voi găsi și alte experiențe grăitoare care să fie notate în acest site, să revin cu lucruri noi!

                                              Media

Hai sa ne cunoastem: