Cu ce mă ocup?

Sunt terapeut transgenerațional, cu formare în psihogenealogie și autoare.  

Am urmat studiile Facultății de Psihologie din cadrul Universtiății de Vest din Timișoara și am o experiență lungă în terapia de grup.

2013  a fost anul în care am început să creez programe de dezvoltare emoțională pentru adulți și copii. Din acest an am început să lucrez în terapii individuale și de grup, specializânu-mă în mai multe domenii:

 

Instructor ThetaHealing, THINK Institute, 2014

Trainer organizațional, 2010

Formare în Educație emoțională și spirituală pentru copii, în intervizare cu Dr. Lisa Miller, 2022 - prezent

Formare în Psihologie de familie și cuplu, 2016

Formator Analiză Tranzacțională, ICEBERG TRAINING 2012

Formare în Psihogenealogie, International Center for Psychogenealogy, 2020 - 2022

Formare în constelații familiale structurale și fenomenologice 2022

Formator CRESC | Curs de Relaționare Emoțională și Spirituală pentru Copii, 2013

Mentorată de Neale Donald Walsch, 2017 - prezent

Acreditată ca primul centru de studiu a Cursului de Miracole, din România, ACIM, 2013

Inițiatoarea domeniului PSIHOLOGIA SPAȚIULUI, ca program de cercetare și formare aplicată, pentru arhitecți, designeri de interioare și utilizatori ai spațiilor de locuit și de muncă.

Terapeut specializat în jocul terapeutic Rădăcini puterniceⓡ, creat de Sabine Luck, formatoare a metodei Generation Codeⓡ.

Proiectele mele de suflet

C.R.E.S.C. – Curs de Relaționare Emoțională și Spirituală pentru Copii – este un curs care promovează inteligența emoțională și spirituală a copiilor, pe lângă competențele de bază ale educației și dezvoltării cognitive care se predau în școală. 

Tabăra Mamă-Fiică – un alt proiect de care mă ocup de vreo 10 ani (alături de fiica mea – instructor yoga pentru copii) și pe care l-am conceput din dorința a le ajuta pe femei și pe fiicele lor, să se apropie una de cealaltă, emoțional și spiritual. 

Atelierele de Lună Plină/Nouă – în care prezint tema lunii respective, ghidez meditații și exerciții de respirație și scot la lumină diferite perspective de gândit.

Retreaturile Exerciții de Fericire se desfășoară în Bali și Bhutan, Sicilia sau câte o locație surpriză. Fii gata de explorare interioară, la pas!

Programul terapeutic 9 VIEȚI
Acest program combină psihogenealogia cu constelațiile familiale pentru a vă ajuta să explorați și să vindecați moștenirile emoționale și psihologice care au fost transmise din familie.

Media

Hai sa ne cunoastem: