Terapie ThetaHealing®, cu Georgiana Spătaru

Relatii, Sanatate, Cariera

Schimba convingerile limitative in posibilitati infinite!

Disponibilitate

Fii disponibil/ă pentru a-ți oferi timp și a experimenta o tehnică simplă și eficientă.

Încredere

Întâi de toate, ai încredere că este posibil să ”funcționezi” mult mai bine de cum ai făcut-o până acum.

Arată-ți emoțiile

Când îți asumi un proces terapeutic, problema pe care inițial ai decis să o rezolvi devine poate, secundară emoției predominante ce a creat acest context.

Împlinirea

În terapia ThetaHealing®, timpul de identificare și rezolvare a convingerilor limitative poate varia între două și 7 – 8 ședințe.

Lasă-te ajutat!

Simți că e momentul să faci o schimbare în viața ta, dar nu știi de unde să începi?

In ultimii ani, am lucrat cu sute de oameni in sedinte individuale de terapie ThetaHealing si majoritatea dintre ei au apeciat rezultatele imediate. Decizia de a apela la un terapeut este, intr-un mod subtil, setarea intentiei de a accepta ca poti fi mai fericit!

In cadrul întâlnirilor, cadrul este potrivit pentru a te simti relaxat si destins, confidentialitatea este garantata iar sedintele sunt stabilite de comun acord.

Sesiunile de terapie se desfasoara fata in fata sau pe Skype, pentru cei aflati in alte locatii decat Cluj Napoca.

O sedinta dureaza o ora si costa 200 RON.

Pentru a programa o sesiune ThetaHealing poti mentiona perioada din zi in care este cel mai confortabil pentru tine sa iti planifici aceasta intalnire.

Care sunt cele mai importante aspecte ale terapiei ThetaHealing?

Meditatia

Printr-un proces de imagerie ghidată, starea de meditație îți va fi indusă, pentru a facilita experiența unei minți detașate și starea Theta, între 4 – 7 cicli/secundă. Acest fapt ușurează munca de identificare a emoțiilor sabotoare.

Testarea kinesiologică

Kinesiologia este o tehnică folositoare descoperirii convingerilor limitative.

Programare neuro - lingvistică

Programarea neuro-lingvistică este o conexiune dintre procesele neurologice (neuro-), limbă (lingvistic) și modele de comportament învățate prin experiență (programare), și că acestea pot fi modificate pentru a atinge țeluri specifice.

Reprezentarea mentală - vizualizarea

Subconştientul răspunde la reprezentări şi imagini de pe ecranul nostru mental. Pe lângă cuvinte şi emoţii, mai avem, aşadar, de supravegheat şi programat şi filmul care rulează pe acest ecran şi în care deţinem perpetuu rolul principal.

Cum știi daca aceasta terapie este potrivita pentru tine?

În primul rând, îți recomand să trimiți un email și cu alte întrebări pe care le ai despre terapia ThetaHealing și chiar să urmezi un curs de bază ThetaHealing, pentur a învăța această tehnică simplă și eficientă. Ulterior, experimentează! O singură întâlnire poate să îți arate rezultate certe!

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Draga mea, azi am vorbit despre binele imens adus de tine in vietile noastre. De multe ori ma gandesc sa iti scriu si ma opresc pentru ca stiu ca stii ca suntem toti bine si iti multumim. Cand ne lasi liberi dupa cursurile tale este ca atunci cand o pasare are curaj sa isi lase puii sa zboare pentru ca ea stie ca ei pot. Este cel mai mare castig, increderea ca putem zbura mai liberi si siguri ca aripile noastre se vor deschide. Multumim! (Cosmina Ardelean)

Un singur lucru nu am reușit cu ThetaHealing...

… să aduc înapoi anii în care am stat și am așteptat, judecând, fiind frustrată, căutând să mă ”repar” singură. Georgiana, tu m-ai schimbat în mai puțin de două luni și mi-ai dat mie ocazia de a știi cum să fac să-mi fie bine. (Oana Rus)

La capătul speranței

Prima mea interactiune cu Georgiana a fost la cursul de baza Theta Healing, intr-un moment greu, foarte greu pentru mine. Starea mea de neliniste si agitatie datorata evenimentului prin care trecusem recent,  a crescut exponential in prima jumatate de ora de curs, avand un impuls puternic sa plec pentru ca era prea intens ceea ce s-a activat in mine. Am inteles mult mai tarziu ca acel impuls era dictat de creierul meu emotional, care vroia sa ma protejeze si ma indemna sa fug de ceea ce-mi creeaza disconfort. Am ales totusi sa raman, ghidata si de blandetea Georgianei, care m-a luat deoparte si m-a ascultat in primul rand, fara sa incerce sa ma salveze, insa asigurandu-ma ca fiecare persoana din incapere are o poveste si ca sunt in siguranta in acel grup. Asta a contat enorm pentru ca de aici a inceput vindecarea mea, in spatiul acesta de siguranta si alaturi de grupul de thet-isti ( cum ne spunem noi), pe care i-am asimilat in mintea mea ca o a doua familie, ca „planul meu B” , plasa mea de siguranta.

Au urmat si celelalte cursuri, seminarii, intalniri ale noastre lunare la care am participat cu drag si in care am invatat foarte multe lucruri, dintre care le amintesc pe cele ce au facut diferenta cea mai mare pentru mine:

 

    – sunt creatorul vietii mele in fiecare secunda si alegerile sunt ale mele

    – Dumnezeu e iubire. Punct.

    – ai venit pe Pamant sa fii fericit si singura perosana careia ii datorezi ceva esti tu insuti.

 

As avea de scris muuuult mai multe, insa las aici  doar esenta si restul sa fie descoperit de catre fiecare, asa cum e mai potrivit pentru el.

 

Multumesc, cu recunostinta,

 

Alina

 

 

P.S. Chiar daca nu nu ne-am auzit si vazut de multa vreme, esti in gandurile mele. (Alina Bense)

Cu bucurie!

Musai trebuie sa scriu câteva rânduri , deși cuvintele uneori sunt limitate pentru a exprima ce am simtit si ce transformări au avut loc în interiorul meu imediat după primul curs la care am participat.

Pe vremea aceea cautam metode sa slăbesc, am ” răsfoit” netul câteva luni bune în căutarea unei retete ideale, si într-o zi am dat peste un titlu care din prima mi-a atras atentia si am simtit ca e altceva.(„Program de inlaturare a cauzelor emotionale ce duc la ingrasare”).

Asa a si fost, a fost revelator, deschizător de drumuri, de căutări si eliberări ce au venit si ulterior, participand la aproape toate cursurile tale (baza, avansat, digg deeper, jocul vietii si alte programe- retreat, absolut fabuloase si fara exagerare pot sa le numesc ” life changing”).

 

Georgiana, ceea ce tu dăruiești cu atat drag si profesionalism ajunge exact acolo unde e nevoie si vindeca ce e de vindecat.

Iti m u l t u m e s c pentru tot si toate cele ce le-am invatat de la tine si prin tine si cele ce au venit pentru a fi experimentate împreună.

La cursurile tale si in retreat-urile la care am participat am cunoscut oameni frumoși care mi-au rămas în suflet.

Ce sa mai zic de minunatele agende, de harta fericirii si de episoadele exercitiilor de fericire… pe care mereu le reiau si mereu imi aduc alta perspectiva.

Cu recunoștință! (Cristina Lupsan)

Răbdare si dedicare

Cred ca cel mai greu este sa lucrezi cu un om care nu mai crede in nimeni si nimic, in viata si iluzia lui Dumnezeu, in moarte sau in solutii de oricare. Cand am ajuns la Georgiana  – indemnat de sotia mea, care ii citea articolele, dar nu o cunostea personal, am fost extrem de refractar. Sunt inginer, am peste 45 de ani si deja tot ce lumea acesasta a creat, vazusem! Georgiana m-a luat in seama cat sa imi  starneasca curiozitatea ca se poate si altceva , ce eu nu intelegeam, nu intuiam si nu mai simtisem de mult. Cred ca ti-am facut iata grea si iata, ca rezultat, tu mi-ai facut viata frumoasa! Am invatat unul de la altul multe lucruri si stiu, la sfarsitul acestror 4 luni, ca pentru oricine vrea cu adevarat, bucuria vietii este posibila! Multumesc pentru rabdarea infinita si fapta buna! ( Alexandru Popa)

Program terapeutic dedicat, timp de 2 săptămâni

După prima întâlnire și imediat ce am identificat contextul emoțional, poți alege 4 ședințe de terapie care se defășoară în două săptămâni. 

700 RON

Program de terapie pentru redobândirea siluetei potrivite

Un program de o lună de zile, 8 ședințe de terapie, 10 întâlniri de mișcare în aer liber, Yoga și meditații care să vă ghideze în lucrul cu convingerile limitative ce duc la excesul de kilograme. 

2200 RON

40 de zile de lucru asupra programelor limitative legate de bani

În cele 6 ședințe de lucru asupra programelor limitative ce țin de relația cu banii, vei reuși să identifici și să corectezi felul în care tratezi banii și vei lucra asupra comportamentului tău legat de bani, bogăție și abundență.

1000 RON

Programeaza-te aici:

captcha