Tabăra Mamă – Fiică

11 – 14 Iulie 2024, jud. Cluj, Pensiunea Meander

 

 

Tabăra Mamă – Fiică este un proiect care a ajuns la ediția a XII-a. De-a lungul anilor, sute de mame și fiice și-au adus relația și s-au (re)cunoscut una pe alta și din prisma comunicării deschise, alături de un grup de alte mame și fiice.

Această Tabără este dedicată mamelor cu fiice de vârstă între 6 – 8+ ani, care, împreună cu mamele lor, doresc să se privească în cea mai autentică oglindă a vieții lor: una pe cealaltă! Pentru mamele care au mai multe fiice, se vor raporta la vârsta celei mai mari.

Rezervările se fac în ordinea înscrierii și doar după participarea la o discuție telefonică/online cu formatoarea grupului.

Zile

Diade mamă - fiică sau fiice (6 - 8 ani)

DE ocazii de bucurie și amintiri fericite

TEMA Taberei Mamă – Fiică (6 – 8+ ani)

Tema terapeutică a Taberei este: comunicare și înțelegerea emoțiilor 

Temele abordate:

  1. Emoții și comunicarea emoțiilor: Acest subiect include activități și discuții care să ajute fiicele să identifice și să exprime emoțiile lor într-un mod sănătos. Vom vorbi despre diferite emoții și cum se simt, utilizarea cărților sau videoclipurilor adecvate vârstei pentru a explora emoțiile și practicarea unor tehnici simple de mindfulness.

  2. Abilități de comunicare eficientă: Acest subiect va acoperi subiecte precum ascultarea activă, utilizarea limbajului potrivit vârstei pentru a exprima sentimentele, cum să punem întrebări și cum să răspundem la întrebări.

  3. Încrederea în sine și respectul de sine: activități și discuții care să ajute fiicele să înțeleagă importanța încrederii în sine și să dezvolte o imagine de sine sănătoasă, cum ar fi jocuri de rol care să promoveze încrederea în sine și activități care să încurajeze auto-reflecția și auto-aprecierea.

  4. Abilități de gestionare a stresului:  yoga pentru copii, meditația și plimbările în natură ar putea ajuta fetele să învețe cum să gestioneze stresul și să rămână calme și centrare.

  5. Imagini corporale sănătoase și relații sănătoase cu alimentele: Accentul pe pozitivitatea corporală și obiceiurile sănătoase vor ajuta fetele să dezvolte o relație sănătoasă cu corpul lor și cu mâncarea.

  6. Creativitate și auto-exprimare: Artele și meșteșugurile, muzica sau alte forme de expresie creativă oferă o modalitate distractivă și semnificativă pentru mame și fiice să se conecteze și să exploreze emoțiile.

  7. Relația mamă-fiică:  oportunități pentru mame și fiice să reflecteze asupra relației lor, să împărtășească sentimentele și să își îbunătățească relația.

COST

Tabăra Mamă – Fiică (6 – 8+ ani +), are loc în jud. CLUJ, la Băița

 Pensiunea MEANDER

4000 RON/cameră
Servicii incluse în tarif:

 3 nopți cazare /4 zile + pensiune completă cu mâncare vegetariană și lacto-vegetariană.
Activitatea Taberei

Servicii neincluse în tarif:

Băuturile din timpul meselor incluse
cumpărături personale.

Locația Taberei Mamă – Fiică 2023

În 2023, Tabăra pentru vârsta 6 – 8+ ani se desfășoară în jud. Cluj, la Băița,  Pensiunea Meander****, având la dispoziție un număr de 10 camere. Camerele pot găzdui mamele cu una, două sau trei fiice. Regimul de masă este pensiune completă.

Nu avem un manual de utilizare, dar am primit o mamă!

Poate uneori ne pierdem inspirația și încrederea, dar am primit o fiică…

Ceahlău
2017

Venus
2020

Venus (3)
2021

Zakynthos, 8 – 13 ani
2023

Maramureș
2018

Venus (1)
2021

Bulgaria
2022

Malta, 14 + ani
2023

Venus
2019

Venus (2)
2021

Skiathos
2022

Brașov, 4 – 7 ani
2023

PENTRU ÎNSCRIERE, COMPLETEAZĂ FORMULARUL:

    captcha