R.E.S.P.I.R. în Dragoste

București & online

Cum ai putea recunoaște relația ideală dacă nu simți că împlinești deja idealul tău de viață?

Aceasta este întrebarea la care îți vei găsi răspuns și claritate, urmând cele patru săptămâni ale acestui program!

 

 Acest curs te invită la un timp de reflecții, lucru asupra convingerilor, meditații și perspective care îți vor aduce starea de relaxare în iubire, înțelegând că în cuplu, dragostea este împărtășire și comuniune.
Starea de flux vine atunci când reușim să respirăm în noi și să ne lăsăm inspirați de Viață.
Acest program aduce claritate în felul în care îți intenționezi și trăiești relația de dragoste.

 

Teme:

Relațiile pe care tu le ai cu ceilalți: părinți, prieteni, colegi și emoția ta față de lume.
Elevarea emoțională și starea de flux – atitudinea care te face să-i admiri pe cei relaxați și detașați, poate fi învățată iar emoțiile care te împiedică să o experimentezi, pot fi înțelese.

Scopurile pe care ni le punem pot să ne sprijine să devenim – precum un copac în fluxul său de creație, sau să dovedim, precum o ruină care conținuă să-și dovedească trecutul. Înainte de a-ți trăi iubirea în relația de cuplu, înțelege-ți strategia prin care îți definești scopurile.

Puterea personală ne invită în relații congruente cu putere noastră. Când nu ne simțim împuterniciți în sinele nostru, căutăm confirmări care ne deformează emoțional și ne țin în relații dificile.
–  Implicarea în propria viață și dedicarea față de scopurile personale ne face un partener care are deja exercițiul implicării și maturitate pentru a susține, fără a intimida. Implică-te în scopurile tale și ține-te de împlinirea lor! Nu-i nimic mai atrăgător decât un om care își îndeplinește misiunea personală!
Rezultate! Este esențial să simțim că avem identitate în relația de cuplu, iar propriile rezultate/succese sunt ”motorașul” care ne dă sens. Hai să găsim convingerile care ne leagă rezultatele de ale partenerului de viață – potențial sau actual, să găsim frici și limitări ale experiențelor care ne-au limitat.

 

26 – 27 Iunie 2021

Curs online
⏰  10.00 – 17.00

DATA: 26 – 27 Iunie 2021
UNDE: online
CÂT DUREAZĂ: 7 ore/zi (pauza 45 – 60 de minute)
COST: 400 lei (primești sesiunile de curs și acces în grupul de lucru al programului)

Te invit să te înscrii aici:

    captcha