Programul ”Acasă”

Cluj Napoca

Acasă, în corpul tău

Dezvoltăm ideea de acasă și ce înseamnă să te simți confortabil cu toate ”învelișurile” ființei tale. Corpul fizic, emoțional, mental și spiritual, vor fi aspectate în relație unul cu celălalt, înțelegând funcțiile fiecăruia, rolul lor și modul în care sunt ”întreținute”.

Scopul cursului: 

1. Sănătatea și buna funcționare a corpului fizic.

2. ”Digestia” emoțiilor și acceptarea experimentării emoțiilor, înțelegerea și integrarea lor ca teme de viață și focusarea pe emoțiile pozitive.

3. Dezvoltarea relației dintre emoțiile și intelectul nostru, corpul emoțional/corpul mental fiind într-o simbioză dacă alegem să le integrăm elevat. 

4. Recunoașterea scopului înalt și a misiunii de viață, pe care corpul spiritual o deține. Lucrul asupra corpului spiritual, înțelegerea sa ca și componentă a ființei noastre, este un pas decisiv în împuternicirea și evoluția spiritului. 

!! Programul ”Acasă”, ca prim proiect dintr-o viitoare serie de programe, trezește ființa, recheamă spiritul în trup și limpezește ideea de întregime, explicând ce înseamnă evoluție spirituală. Iată, nu putem evolua până când nu înțelegem ce suntem și cine putem deveni. Ființa dă proporții acțiunii minții, emoția controlează experiența, simțul trupului ”depozitează” și centrează conținutul stării. Astfel, simțindu-te acasă în corpul tău real – trupesc, emoțional, mental și spiritual, poți fi cu adevărat o ființă trezită, care-și imprimă autenticitatea reală și divină asupra Vieții și descarcă cu ușurință programa divină pe care fiecare din noi o avem de predat celor din jurul nostru. 

Iluminarea este un proces al ființei, așa cum evoluția este un proces al speciei, al manifestării trupului. Avem de acceptat că misiunea noastră este una dublă, dar pe măsură ce eliberăm programele corpului fizic – ”există doar ceea ce văd”, simțim că atât evoluția, cât și iluminarea sunt deja întâmplate și au deja loc. Corpul spiritual, adus în realitate va accesa instrumente care să ne dovedească miracolul și să ne constatăm iluminarea, trezirea, devenirea. 

”Acasă, în corpul tău” este un program care împuternicește prin intenția și scopul său, prin meditațiile profunde și accesările subtile ale carnalului, emoționalului, mentalului și planului spiritual. ”Acasă, în corpul tău” trezește de la celulă până la intenția de viață!

Cui se adresează: celor cu ”conținut” spiritual
Cât durează: 2 zile profunde și mistice. Efectul acestui curs este pentru eternitate în planul sufletului, pentru o clipă în planul emoției și infinit în planul spiritului. 
Cât costă: 500 lei și economisești câteva vieți de experiențe care să te trezească.

Acasă, în puterea ta

După zile lungi, în care haosul și graba au preluat controlul în viața ta, te invit să iei o pauză, în care să-ți reamintești cum este să fii acasă.

De această dată, sentimentul de acasă îl vei regăsi în puterea ta, acel loc în care ajungi după ce îți aduni suficient curaj pentru a nu mai transforma prioritățile altora în prioritățile tale și de a decide, în sfârșit, să accepți puterea Divină ca parte din tine. Aici, vei face cunoștință cu acel tu, care este dispus să investească energie și timp pentru a face lucrurile să se întâmple, fiind inspirat de Forța Creatoare, care prin venele tale, conduce întreaga putere către celulele din corpul tău, punându-ți, astfel la dispoziție toate resursele de care ai nevoie!

Ceea ce uiți tu, probabil este faptul că puterea o deții în interiorul tău, însă nu o simți acolo, deoarece se epuizează pe orice alte scopuri, în afară de cele importante pentru tine! Îți consumi energia din cauza traficului, din cauza gândurilor toxice, din cauza programului dezorganizat la locul de muncă sau  din cauza unei critici, primite de la o persoană pe care nici măcar nu o cunoști. Când devii conștient de intențiile tale și încetezi să te mai pierzi în gălăgia societății, atunci puterea ta va avea un loc special rezervat, prin care să își facă simțită prezența. Ea este mereu acolo, doar că uneori, este pusă în situația de a se ascunde în umbra confuziei, a temerilor sau a necunoscutului.

Când intri în puterea ta, simți cum faptele tale sunt mânuite de Puterea Divină și nu mai ai nicio îndoială legat de alegerile pe care le-ai luat pentru a acționa. Ai încredere că totul curge dintr-o voință supremă, iar tu ești parte din Plan, contribuind la schimbarea de care lumea are nevoie, începând și terminându-se cu tine.

Pentru a intra în puterea ta, trebuie, mai întâi de toate, să renunți la a fi puternic. 

Care e diferența dintre cele două?

A fi puternic – înseamnă a răzbi, a aduce rezolvări celorlalți.

A fi în putere – înseamnă a ști că ți se cuvine, simțindu-te întreg și nelipsit de nimic.

Cei care sunt puternici, continuă să trăiască cu convingerea că trebuie să facă ceva pentru a primi iubire din partea celor din jur, că trebuie să demonstreze că merită.

Cei în putere, simt că sunt parte din existență, că ajută și contribuie  la un scop mai măreț.

 

Acasă, în corpul tău (26-27 Octombrie 2019)
Acasă, în puterea ta (2-3 Noiembrie 2019)
Acasă, printre oameni (9-10 Noiembrie 2019)

 

Cluj Napoca

Acasă, printre oameni

Existența ne pune în situația de a ne obișnui să trăim atât în lumea noastră interioară, cât și în lumea oamenilor, unde suntem înconjurați și atragem oameni care se potrivesc rănilor noastre. Astfel, Dumnezeu lucrează prin oameni și ne prilejuiește profesorul potrivit! 

Printre oameni ne apărăm, suntem judecați, căpătăm răni pe care le ascundem sau le elevăm în virtuți, ne vedem vulnerabilitățile și apoi, când ne intrăm în putere, începem să îi vedem ca pe coechipierii noștri! 

Diferențele individuale ne învață ce înseamnă adaptabilitate și cât de vitală este ea în menținerea echilibrului în viața noastră.

Nu putem primi liniște interioară, atâta timp cât nu facem pace cu cei din jurul nostru.

Scopul acestui seminar este de a ne direcționa în acel sens, în care să nu simțim nevoia de a fugi de oameni, de a ne refugia și de a ne izola de percepțiile și obiceiurile lor, ci în care să ne dorim unitatea, prietenia și să simțim bucuria să-i vedem pe toți ca parte din Întreg. 

Lumea în care trăiești nu va mai fi la fel, căci ai ajuns acasă, printre ai tăi! 

 

1. Ce ești?
2. Ce vrei?
3. Dai importanță Gândului, gânditorului sau ești prizonierul sinelui?
4. Cum accesezi revelația inimii și inteligența minții, pentru a evolua?
5. Alegi să scapi, să te simți bine sau să te bucuri de viață?
6. Cu ce te ajută să evoluezi?!
7. Care e scopul vieții (tale)?
8. Cum folosești frica?
9. Ce dar îți face agresivitatea și violența?
10. Plictisul de viață sau entuziasmul?
11. Cu ce te ajută să îți plângi de milă sau să te limitezi in suferință?
12. Când alegi gelozia, #posesivitatea și invidia?
13. Din ce ți-ai construit încrederea în tine?
14. Cum ai îmbrățișat confuzia, #depresia, Singurătatea?
15. Ai ales vreodată clar, decis și hotărât să inchei suferința?
16. Cum îți educi #sufletul?
17. Dacă încetezi să te #compari și să #concurezi, poți alege să #cooperezi?
18. Cum îți iei deciziile?
19. Când știi că acționezi corect?
20. Ce înseamnă o relație?
21. Tu simți în viața ta diferența între #dragoste, #dorință și #dependență?
22. Familia și societatea – o relație închisă, complicată sau fără obligații?
23. Tu cum te raportezi la planeta pe care trăiești și la natura ei?
24. Ce înseamnă căsătoria?
25. Cum îți trăiești pasiunea?
26. Care este adevărul, ce știi despre Dumnezeu, cum te Pregătești pentru #moarte?
27. Unde îți ții atenția?
28. Știi cum se simte liniștea minții și pacea inimii?

La toate aceste întrebări vei avea răspunsurile, participând la programul #ACASĂ – cel mai amplu program pe care l-am susținut.

 

Câteva ”instrumente” cu care vei lucra în acest seminar:

Kinesiologie aplicată
ThetaHealing
NLP

Acasă, în corpul tău (26-27 Octombrie 2019)
Acasă, în puterea ta (2-3 Noiembrie 2019)
Acasă, printre oameni (9-10 Noiembrie 2019)

Locație: Cluj Napoca. Se va anunța participanților în curând!
Program: 10:00 – 16:00

Cost: 1200 lei, pentru întregul program . Separat, fiecare modul costă 500 lei. Participând la toate cele trei module beneficiezi de un discount de 300 de lei! 

1200 RON

Te invit să te înscrii aici:

captcha