Minte vindecata, Corp vindecat

20 Aprilie 2019

Cluj-Napoca

”Nu exista boli, ci numai bolnavi!” – Mircea Eliade

Ofera-ti 6 ore pentru a folosi aceasta informatie toata viata!

Cateva motive pentru a participa la acest seminar!

  • vei întelege cum o afectiune este declansata de un conflict emotional si înveti cum sa identifici acel conflict.
  • gasesti programele, sentimentele ori paternurile care au generat conflictul emotional declansator si identificandu-l afli cum poti lucra asupra lui, de unul singur.
  • înveti kinesiologie, o tehnica folositoare în identificarea convingerilor limitative.
  • afli centri energetici si înveti cum poti activa aceste ”puncte de ajutor” ale corpului.
  • lucrezi asistat, dar în intimitatea propriei tale situatii. Nu este un grup de lucru, ci un curs! Cu toate acestea, vei avea ocazia sa lucrezi asupra situatiei tale, asistat.
  • folosesti ThetaHealing, o metoda usoara de autovindecare fizica si emotionala pentru a obtine starea de sanatate pe care ti-o doresti.Simti ca vindecarea corpului tau se afla dincolo de limitele medicinii clasice ?
  • devii constient de capacitatea ta de autovindecare.

20 Aprilie 2019

Minte vindecata, corp vindecat

CLUJ NAPOCA

Tu sau cineva drag tie, suferiti de o afectiune fizica sau emotionala careia nu i-ati gasit leacul?

Te confrunti adesea cu o teama inexplicabila de îmbolnavire sau chiar de moarte?

Vrei sa afli ce credinte limitative si tipare emotionale au declansat afectiunea cu care te confrunti acum?

În ultimii ani, ca terapeut ThetaHealing am lucrat cu sute de oameni afectati de diverse simptomatologii sau boli deja diagnosticate. Munca în privinta afectiunilor fizice este sensibila si necesita identificarea conflictului celui ce sufera, întelegerea beneficiului bolii, decizia de a trai fara boala si bineînteles, identificarea si schimbarea programelor limitative care mentin boala. Pe rand si împreuna luate, aceste situatii par extrem de grele sau deosebit de usoare, daca deja te afli pe drumul vindecarii si corpul tau e vindecat deja! În seminarul ”Minte vindecata, Corp vindecat!”, mi-am propus sa îti împartasesc o modalitate simpla de a lucra cu tine însuti pentru vindecarea ta! Cele 6 ore de seminar au scopul de a aduce întelegere asupra felului în care boala ia nastere în minte si a mecanismelor de vindecare de care suntem capabili! Ca instructor certificat ThetaHealing si terapeut, te îndemn sa ai curiozitatea de a face pentru tine mai mult decat a pune întrebari: investigheaza raspunsurile!”  – Georgiana Spataru

Cost:  300 RON/persoana

Program: 20 aprilie 2019 | 10.00 – 16.00

Te invit sa te inscrii aici:

captcha