Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență

22 Februarie - 23 Februarie 2020

Cluj Napoca

ThetaHealing®, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind starea Theta a creierului nostru si totodata, identificand blocajele pe care le avem la nivelul subconstientului, privind indeplinirea dorintelor noastre.

Fiecare afirmaţie, gând şi acţiune se reflectă prin ceea ce manifestăm în viaţa noastră. Fiecare decizie este luată pe baza reflectării a ceea ce vrem să creăm. Ceea ce gândim şi spunem influenţează direct manifestările din viaţa noastră, adică poate avea un impact pozitiv sau… de nedorit.

Dacă, în mod constant, spui că eşti sărac, vei fi sărac. Dacă, în mod constant, gândeşti că pentru a avea bani trebuie sa muncesti din greu, ceea ce vei crea in jurul tau va fi „scenariul” in care vei munci din greu pentru bani.

Adevărul este că noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea să manifestăm cele mai bune lucruri posibile. Dar mai întâi trebuie să ne hotărâm ce dorim cu adevărat. Care sunt cu adevarat dorintele noastre si care dintre dorintele care spunem ca sunt ale noastre, apartin prietenilor, societatii, sau sunt ceea ce parintii nostri vor de la noi?

Visăm la o viaţă pe care nu o avem? Mulţi oameni visează, însă realitatea este alta, în ciuda unor mari eforturi.

Acest curs foloseşte un chestionar simplu, care vă va ajuta să descoperiţi blocaje de care puteti fi surprinsi, care “stau” între tine şi realizarea ţelurilor tale.

Manifestare si Abundenta, nu este un cursde îmbogăţire rapidă, ci un instrument universal pentru descoperirea de sine, care poate fi folosit pentru îmbunătăţirea tuturor aspectelor vieţii.

Pentru a participa la acest curs este important sa fi absolvit Cursul Avansat Theta Healing.

 

 

22 – 23 Februarie 2020

Manifestare și Abundență

Cluj Napoca

Condiții de participare:

$

Diploma Curs de Baza ThetaHealing

$

Diploma Curs Avansat ThetaHealing

În timpul cursului de Manifestare și Abundență:

– Inveti cum “să săpaţi” în profunzime şi să eliminaţi aceste blocaje;
– Cunosti ce este intenţia şi Intervenţia Divină, iar apoi cum să vă transformaţi viaţa în bine.
– Vei primi perspectiva prin care sa lasati abundenta in viata ta.

Mulţi încearcă să folosească ThetaHealing® pentru a obţine succes financiar, fără a face mai întâi o testare kinesiologica asupra blocajelor. În unele cazuri, aceşti oameni se supără când nu au rezultate imediate. În cadrul acestui curs, veţi învăţa cum să elimini aceste blocaje, cum să facei un plan, să iti stabilesti intenţiile şi cum să iti pui în aplicare ideile, pentru a obţine succesul dorit.

 

Perioada:  22 – 23 Februarie  2020
Locație:
Cluj Napoca
Cost: 500 lei

Telefon: +40 735 779 534
Email: georgiana@exercitiidefericire.ro

PROGRAM:

Sâmbătă, 22 Februarie
09.30 – 13.00 – curs
13.00 – 14.00 – pauză de masă
14.00 – 17.00 – curs
Duminică, 23 Februarie
09.3o – 13.00 – curs
13.00 – 14.00 – pauză de masă
14.00 – 17.00 – curs

Te invit sa te inscrii aici:

captcha