INSPIRE - Curs Pentru Terapeuti si Instructori

24 - 26 Septembrie 2021

Cluj-Napoca & online

In experienta mea am trait cateva situatii intense privind exprimarea ca terapeut/instructor, unele care tin de felul în care ne raportam la persoanele cu care lucram, altele care tin de munca cu noi insine, precum si cu cei foarte apropiati noua, familie, prieteni.

Simti ca Misiunea ta de viata este sa participi la vindecarea lumii!

Mi-am inceput activitatea de terapeut ThetaHealing in anul 2013. Am inteles ulterior ca tot ce facusem pana atunci a contribuit la ceea ce urma sa ma defineasca. Am inteles, asadar, ca Misiunea vietii ne gaseste pe noi si nu invers! 

În ultimii ani, sunt recunoscătoare pentru:

– cursul C.R.E.S.C.® – Curs de Relaționare Emoțională și Spirituală pentru Copii și în curând, pentru cursul de instructori pentru acest curs
– Programul de Inlaturare a Cauzelor Emotionale care Duc la Ingrasare – un curs de armonizare cu corpul nostru si de asumare a faptului ca dezvoltarea spirituala ne este favorabila in a avea corpul pe care
ni-l dorim:

– desfasurarea primului grup de studiu din Romania a Cursului de Miracole, care, intre prieteni spun ca este cel mai frunos fel in care m-am apropiat de Dumnezeu
– organizarea Retreat-urilor 
– crearea Taberei Mama – Fiică.

In paralel cu proiectele cu sute de persoane cu care am lucrat in terapie, mii de cursanti si ore de curs, am “lucrat” cu convingerile mele limitative pentru a fi tot mai in acord cu ce traiesc si mai exact, pentru a face fata recunoasterii urmatorului fapt: particip la vindecarea Lumii!

PARTICIPI LA VINDECAREA LUMII

Acum un an de zile am compus o scurta lista de situatii pe care sa le subliniez cursantilor mei, care alegeau sa devina terapeuti si mai ales, instructori. Iata o parte a acestei liste, de la care a inceput ideea INSPIRE:

– convingeri limitative privind munca de terapie
– retinerea de a lucra cu bani si pentru bani
– cum te prezinti celor apropiati dupa ce ai inceput munca de terapeut sau instructor
– terapierea terapeutului – situatii in care persoana care se raporteaza la tine ca fiind terapeut stie mai multe decat stii tu
– orgoliul terapeutului – atunci cand rezultatele pe care le ai crezi ca ti se cuvin
– limitari privind promovarea terapiilor/cursurilor predate
– stagiile evolutiei unui terapeut
– incercare/esuare privind identitatea vizuala a serviciilor tale, crearea unui spatiu on-line, a unei pagini web, promovarea Facebook
– ce inseamna concurenta, in acest domeniu
– extra-idei si extra-solutii pe care le poti oferi clientilor tai
– cum sa-ti exersezi intuiția pentru a ”alege” acele persoane cu care doresti sa lucrezi, dar totusi sa te aleaga ele pe tine.

24 – 26 Septembrie 2021

INSPIRE – Curs Pentru Terapeuti si Instructori

CLUJ NAPOCA  & online

Identificarea adevaratei tale motivatii

Asumarea unui plan de dezvoltare continuu si in acord cu principiile, vointa si dorinta ta

Intelegerea viziunii tale de succes si bucurie

Cunostinte despre cum sa iti creezi propriile anunturi de promovare, atat vizual cat si ”marketing friendly”

Practici care sa iti eficientizeze timpul, astfel incat sa eviti “strategii” nepotrivite tie si domeniului tau

Asistenta timp de 4 saptamani, astfel incat sa poti continua experienta cursului in practica de zi cu zi

UN SEMINAR DE IMPUTERNICIRE PENTRU CEI CARE INSPIRA SCHIMBAREA IN LUME

Am gandit INSPIRE in urmă cu doi ani, din dorinta de a ”scurta” procesul de ”incercare/eroare” al tuturor celor care au decis sa isi asculte intuitia si sa devina terapeuti intuitivi sau instructori ai unei metode de dezvoltare spirituala. Acest curs este potrivit pentru acele persoane care isi doresc sa isi asume cu pasiune, determinare si entuziasm misiunea de a deveni antreprenori spirituali si care inteleg ca, aproape la fel ca in alta activitate profesionala, motivatia, un bun plan, coerența, modalitatea de a te expune si intelegerea tuturor acestora la un loc, sunt un atu considerabil si un ajutor fantastic în munca pe care o desfasori!

Un curs despre Managementul Antreprenoriatului Spiritual

Fie ca esti instructor de Yoga, Reiki, terapeut ThetaHealing, astrolog, tehnician Bowen sau orice alt tip de terapie intuitiva desfasori, acest curs iti poate fi util!

Obiectivul meu, alaturi de tine, este sa lucram impreuna la convingerile limitative care te retin sa traiesti cu entuziasm, rezultate si recunostinta, munca de terapeut!

Misiune personală
Promovare
Munca asupra convingerilor limitative privind munca te terapeut/instrucor
Studii de caz si materiale necesare in munca de terapie/predare
Planificare & Strategie
Motivație

Din experienta de 14 ani in antreprenoriat, in domenii precum publicitate, resurse umaneconsultanta si comert cu produse BIO, am invatat multe notiuni de marketing, contabilitate, promovare online sau fiscalitate. Insa munca de terapeut energetic sau instructor al unei metode de dezvoltare spirituala mi-a dat ocazia sa privesc aceste domenii ca si cum ar fi ceva nou.

Program:

Vineri – Duminică : 9.30 – 17.00

 

2500 RON 
+TVA

Te invit sa te inscrii aici:

    captcha