Pe calea scopului vietii

RITUALUL SOLSTIȚIULUI DE VARă

Ceva te-a adus astăzi aici.

Poate cauți semnificația spirituală a unui semn sau poate doar curiozitatea despre cum îți poți cunoaște sensul vieții.

Ca parte a călătoriei noastre umane, fiecare a experimentat numeroase cicluri provocatoare în viață. Suntem aici pentru a învăța ceva despre noi înșine ca ființe spirituale care au o experiență umană. Astfel, ești mereu pe cale să intri – sau te afli  – într-un ciclu transformator, într-o anumită perioadă a vieții tale. ca parte a căii destinului tău unic.
În timp ce astfel de cicluri sunt inevitabile și nu neapărat un lucru rău – felul în care le conștientizezi determină adesea cât de dificil poate fi, cât durează și dacă transformi întunericul confuziei și durerii în lumina noului potențial al vieții.

Viața ta nu este întâmplătoare,  experiențele tale sunt semnificative…  

…chiar și  cele dureroase, toate duc la împlinirea scopului vieții tale.

 

Un ritual care te ridică

Ritualul Solstițiului de Vară este o experiență profund spirituală. Acesta stârnește vara din noi, focul interior, creșterea, curajul, acțiunea, pasiunea, vitalitatea și creativitatea. Vom lucra cu Focul și Apa și veți observa efectele Elementelor în viața noastră. 

Cu toții avem un cadou pe care să-l aducem în lume, un dar creativ, prin propria noastră expresie unică despre cine suntem.

Care este mesajul tău?

Care este medicamentul pe care îl aduci în lume?

Răspunsul la aceste întrebări ne îndrumă spre împlinirea conștientă a călătoriei în viața noastră și a trezirii Scopului.

Acest workshop…

… merge dincolo de programele tipice de mentorat și vindecare, deoarece este conceput special pentru a vă ajuta să deveniți maestrul propriei vieți și relații, a muncii și a scopului vieții.

Pe calea scopului vieții este un workshop care are o abordare holistică, incluzând reprogramarea sistemului de credințe, strategia de viață și ghidare intuitivă pentru tine în a-ți trăi propriul scop de viață unic și motivul de a fi în lume.

  • Eliberezi și reprogramezi modelele și convingerile depășite.
  • Descoperă-ți planul tău divin unic.
  • Dezvoltă-ți intuiția și înveți să ai încredere în busola ta interioară.
  • Te conectezi la fluxul vieții.
  • Descoperă adevărata ta sursă de putere nelimitată.

Scopul vieții tale este să îți folosești propria transformare personală pentru a ajuta la transformarea lumii. Odată îndrumat de un altul, îi vei îndruma pe alții. Darul tău pentru lume va fi să-ți împlinești dorințele inimii, astfel încât devenirea ta să lumineze devenirea celor din jurul tău.

Program

Data: 21 Iunie 2020
Ora: 10.00 am
Durată: 4 ore
Cost: 300 RON +TVA

Locație: on-line

Ritualul Solstițiului de Vară

Acest format este ideal pentru aceia dintre voi care preferă să fie susținuți să facă investigații profunde și oferă suport pentru a integra și întruchipa profund practicile și instrumentele de vindecare energetică pe care le veți învăța pe parcursul programului.

Despre Georgiana Spătaru

Te invit sa te inscrii aici:

captcha