Manifesta-ti
Anul 2021

9 Ianuarie 2021

Alege conștient, decide-ți anul ce urmează, setează obiective și urmărește-le împlinirea! 

Spune-mi ce-ți dorești, ca să știi cine ești!

În acest seminar vei:

– lucra pe harta dorințelor tale. Vei primi o hartă, cu adevărat, una în care să nu te pierzi și să nu te lași pierdut/ă de-a lungul anului.

– înțelege covingerile limitative care te țin în zona de confort și care te ”ajută” să îți pierzi repede entuziasmul.

– recunoaște natura ta spirituală, fapt ce te duce în voință și entuziasm. Cum poți greși când știi cine ești și cum te mai poți rătăci, când știi unde este Acasă pentru tine?!

– face curățenie. Un prezent în bucurie crează un viitor în bucurie. Viața este doar o continuare vibrațională. Cine ești acum te obligă să fii cel din viitor.

Privește-ți viitorul, cu credința că ți se potrivește!

De-a lungul vieții suntem împinși spre irealități pe care le dorim reale! Suntem aproape îmbrânciți spre fericiri ideale, când noi, nu ne simțim ideali sau fericiți! Viața trăită în bucurie, împlinire, abundență, iubire și elevare, este posibilă! Pentru asta, însă, avem de înțeles că sunt câteva bagaje inutile pe care le ducem cu noi. Vinovăția, grija pentru de toate și orice, fricile mărunte, lipsa de coerență emoțională, sentimentul de nemerituozitate, lipsa de modele autentice, reprimările regretelor din trecut, sunt câteva. În seminarul Manifestă-ți anul 2020, cu asta începem! E important să îți recunoști dorințele în inima ta, o inimă curată și neobosită cu greutățile trecutului!  

Viața e mai ușor de înțeles din urmă spre început, dar începe să o planifici de acum înainte!

Mi-am dorit dintotdeauna să fiu ceea sunt astăziȘ un om care își creează clanul său, participă la el și devine, odată cu el. Cred, din toată inima, că viețile noastre se decid în momentul de față, în gândul pe care acum îl gândești și emoția pe care acum o trăiești. Viața ta de peste 10 sau 100 de ani este doar o continuare a ce faci acum! Ține de igiena ta mentală să îți planifici timp cu tine și pentru tine! În orele seminarului Manifestă-ți anul 2020, vei opti alte decizii, alți timpi, alte contorsionări mentale și te vei oglindi în tine. 

Ce ai semănat?

Simt că anul 2020 este anul bucuriei. Un timp divin, în care împlinim și primim ceea ce am semănat. Am povestit deseori că simt perioada asta de timp ca pe o ocazie în care Universul ne împarte, drept și bun, ceea ce am semănat și ceea ce inima noastră a cultivat, prin vibrația bucuriei.

Iată ce au experimentat cei care au participat la acelasi seminar, în anii trecuți:

Extraordinar, am primit raspunsuri la framantarile mele. A fost exact ceea ce aveam nevoie in aceasta perioada de zbucium…si simt acum asa o liniste ❤ Am inteles atat de multe…

Laura Aledea

Foarte fain! A fost altfel, mi-a dat o noua perspectivă 😊 

Parca inca nu am asezat toata informația..si simt ca trebuie sa mai stau sa mai asez niste lucruri, dar oricum simt o vibratie f sus. Iti mulțumesc!

 

Lili Circo

  liMi-a placut!
…..ai dreptate,in clipa in care voi sti cine sunt automat voi fi linistita, echilibrata si fara asteptari.Ramane doar sa aflu acest lucru si adevarul despre mine….probabil va mai dura ceva timp….?
Sper ca pana atunci sa reusesc sa fiu cea care am hotarat azi ca sunt !
..am realizat iarasi cat de frumoasa esti si cat mi-a lipsit prezenta ta,felul in care faci tu ca totul in jur si in viata sa fie simplu,frumos si magic…
Multumesc,te pup si iti doresc sa bucuri cat mai multi oameni!
Cu drag,Adriana

Adriana Hangan

Vin la toate cursurile tale, sau ma rog, la cele mai multe si nu speram ca ma mai poti surprinde! Iata, am zis-o. Stiu ca esti mereu de folos celor care au urechi sa auda si ochi sa vada, dar nu stiam ca poti, chiar asa, fiecaruia in parte, sa ii dai ce-i cere inima. Ideea ca manifest din vibratie, ca mi-e important sa ma definesc ca sa stiu ce-mi doresc mi-a schimbat viata, scumpa si valoroasa mea Georgi. Iti multumesc si te recunosc!  

 

Maya Baciu

Ca dupa fiecare curs cu Georgi simt o usurare si o bucurie care imi schimba perspectiva asupra vietii mele. Nu am venit in cea mai buna stare, si nu prea simteam sa imi pun dorinte sau sa manifest ceva anume si speram ca nu va fi despre setarea obiectivelor. Asa a si fost, am lucrat pe acele lucruri care ne impiedica din a primii ceea ce ne dorim, iar meditatiile cu bolul Tibetan al Georgianei au fost, cum zice englezul, „out of this world.” Multumesc mult de tot Georgi! A fost exact ce am avut nevoie! 🙏

Georgian Benta

Georgi draga…am inceput ziua cu cateva revelatii tare faine, cu siguranta efectul meditatiilor de ieri. Fara seminarul de ieri nu puteam incheia acest an. Aveam nevoie sa ma eliberez de acele limitari pentru a intra in puterea mea si mai mult, pentru a fi impacata cu mine si cu cine sunt acum. Multumesc pentru vindecare si pentru eliberari! 🙏 Multumesc ca de fiecare data tii cont de nevoile grupului si de energia lui 💓 Si nu in ultimul rand…Multumesc pentru planner! 🥰 Eu deja il folosesc 🤗

Andrada Cocriu

Georgi a fost minunat.
Mi-am dat seama ca sunt foarte bine. Mai am încă de lucrat cu mine, dar când ma gândesc cum eram acum un an, … unde eram acum 2 sau 3 ani … sunt așa de bine. Am crescut și evoluat frumos, și asta ti se datorează și tie. Îți mulțumesc mult Georgi !!!
Privind in urma îmi dau seama ca toate prin câte am trecut … și pe care eu le-am crezut niște drame … au fost doar lecții pe care trebuia sa le învăț pentru a evolua un pic mai mult.
Îmi pun speranțele in anul care va veni sa fie un pic mai ușor decât asta și îmi pun speranțele și in mine sa pot sa las deoparte ce e de lăsat și sa merg înainte. Simt ca a venit momentul sa zbor mai departe … Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc mult Georgi !!!
Și îți doresc multă inspirație in toate deciziile tale și la anul sper sa mai mergem împreuna pana la un capăt de pământ 😘😘😘😘😘

Camelia Farcas

Strălucirea frumuseții oamenilor vine din credința în cine au ales să fie și entuziasmul pe care îl simt din faptul că își trăiesc viața pe care o generează dorințele lor!

Îndrăznește să ai dorințe! Ele te vor urni spre împlinirea destinului tău!

 

Seminar
MANIFESTĂ-ȚI ANUL 2021
Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, Cluj Napoca – MUZA & online
Cost: 300 lei | 

Program: 10.00- 15.00 

+ CADOU Planificator de Fericire (https://bit.ly/2LSCwLY ) 

    captcha