Cursul de Baza ThetaHealing®

31 Ianuarie - 2 Februarie 2020

Cluj-Napoca

Prima etapa in „descoperirea Sinelui”

Theta Healing este o tehnica prin care singuri ne putem transforma realitatea noastra fizica. Este procesul prin care putem influenta valul universului non-fizic si sa facem, in cunostinta de cauza si in mod deliberat, schimbari in realitatea noastra.

Cursul de Baza ThetaHealing reprezinta “baza” tehnicii Theta si astfel, prima etapa in ceea ce se va numi “descoperirea Sinelui.”

In cursul de baza, ne dezmortim simturile intuitive, empatice, ne descoperim ca fiinta spirituala, dincolo de rigiditatea (auto)impusa, in viata de zi cu zi. Practic, invatam sa ne privim deciziile, obiectivele, visele, alegerile si trairile, in mod asumat si sa intelegem ca “locul” in care suntem astazi este proiectia noastra personala asupra propriei vieti si a lumii in care traim!

Convingerile limitative care ne conduc viata, paradigmele si sistemele de valori dupa care functionam, ne fac de multe ori sa ne ingustam posibilitatile.
Pe masura ce folosesti aceasta tehnica, vei putea observa cum toti suntem fiinte spirituale cu abilitati intuitive si ca acestea pot fi folosite pentru a-ti aduce tie sau altora vindecari instantanee atat pentru corpul fizic cat si pentru cel emotional.

Foarte des, multi dintre noi se confrunta cu provocari in propriile vieti. Unii dintre noi chiar in fiecare zi, atat cu conflicte emotionale, cat si cu limitari fizice constante.

In timpul unei zile, 90% din actiunile si deciziile noastre sunt pe pilot automat, determinate de cunoasterea si experientele din trecut. Modul in care ne traim vietile si in care reactionam la ceea ce ni se intampla este dictat de subconstientul nostru, acea parte a mintii care inmagazineaza setul de convingeri, programe, frici, atasamente, pe care ni le-am cultivat in timp sau le-am acceptat fara sa ne dam seama din “mosteniri” genetice.

Unele dintre ele ne sprijina sa traim si sa functionam in societatea din care facem parte, insa fiecare dintre noi avem si unele care sunt mai putin benefice.

Prin tehnica testarii musculare (kinesiologie) participanti la curs descopera care sunt aceste convingeri sabotoare si cu ajutorul tehnicii ThetaHealing le elibereaza si le inlocuiesc cu alte programe, alese in mod constient, care sa le foloseasca in viata, in continuare.

31 Ianuarie – 2 Februarie 2020

Cursul de Bază ThetaHealing®

CLUJ NAPOCA

Daca iti doresti sa stii ca iti este permis si POTI sa ai viata pe care ti-o doresti…

Daca si tu simti ca ai putea mai mult decat faci acum…

Daca stii ca esti mai mult decat serviciul tau…

Daca crezi ca nu ai scapare din ce faci acum, dar ai vrea altfel…

In acest curs, invatam despre si lucram cu:

In urma absolvirii cursului, cursantii vor primi un Certificat, eliberat de institutul Think.
In baza acestui certificat si dupa absolvirea Cursului de Avansat ThetaHealing®, cursantul poate deveni Terapeut ThetaHealing®.

Controlul gandurilor
Simturile extinse de constiinta
Energia Creatoare
Sistemele de convingeri
Vindecarea personala si vindecarea altora.

Acest curs este o buna ocazie de introspectie si regasire a Sinelui, a naturii noastre spirituale! Este o ocazie deosebita de a accepta si alege pentru viata ta Abundenta, Libertatea, Iubirea, Bucuria de Viata, Succesul si TOT ce pana acum ai considerat a fi “portionat”.

Tehnica ThetaHealing este accesibila oricui, este un instrument potrivit pentru omul modern, aflat in cautarea naturii sale spirituale! Această practica va dezvalui rapid sisteme de convingeri, care, prin metode traditionale de psihoterapie ar dura ani de zile pentru a fi gasite. ThetaHealing® schimba sisteme de convingeri sau sentimente negative, cu altele pozitive.

Cost 700 RON

500 RON pentru recertificare
350 RON pentru cei care refac cursul la o distanta mai mica de 5 ani de la prima certificare

700 RON

Te invit sa te inscrii aici:

captcha