Învățăm constant despre noi înșine, viață și sitemele ei de referință, cuprindem gânduri înțelepte despre tehnici elevate, ne dedicăm ani cunoașterii de sine și elevării, aprofundăm, așa cum ne permitem, cărți, cursuri, experiențe care să ne îmbogățească. Noi, femeile, avem o scurtă istorie a bogăției. Am moștenit bogăția de la părinții noștri, din neamul nostru sau de la bărbații noștri. Până acum puțin timp, am primit bogăția, dar nu am creat-o. Știi de ce?!

Te invit la o întâlnire în care să lucrăm pe bogăția de viață, într-un grup de femei, în energia zilei Zânzienelor. Nu știu nimic mai frumos decât femeile care se alătură cu bucurie, într-un scop comun. 

De o vreme bună am încetat să mai cred când mi se spune că e destul și mă pot opri. Am încetat să-i mai cred pe cei care-mi spun să mă mulțumesc cu ce am și am înțeles că această înțelegere a fost răstălmăcită. Să te mulțumești cu drumul până aici, cu calea pe care ai ales-o în devenirea ta; să fii recunoscătoare pentru cine ești și tuturor celor care au contribuit la tine, dar continuă, mergi mai departe, uită-te în sus cu pace în inimă pentru drumul din jos de pe care vii. Fă mai mult, dă mai mult și primește mai mult! Lasă bogăția vieții să curgă prin tine, femeie, căci doar așa putem trăi într-o lume bogată!

Te invit, pentru prima dată, într-o temă de lucru activă pentru mine. Mă dedic grupului de lucru ”Bogăția femeilor” cu bucurie, prietenie și din bogăția mea în bogăția lumii!

Cu bucurie,

Georgiana

 

 

24 Iunie 2020

Bogăția Femeilor
on-line

Este:

O invitație pentru femei, pentru a lucra pe bogăția vieții.

Ocazie de eliberare a programelor limitative legate de merituozitate

Analiză asupra greutăților pe care le duci cu tine

Oportunitatea de a-ți schimba felul în care îți gândești bogăția

O nouă înțelegere cu tine, asupra planului vieții tale

O practică de igienă emoțională

Răspunsul la dorința inimii tale

Un bun început pentru cunoașterea de sine

O lecție despre practicile feminine care aduc bogăție

Abordare practică în înțelegerea felului în care ne exprimăm

O terapie de împuternicire

Cateva ”instrumente” cu care vei lucra in acest seminar:

Kinesiologie aplicata
ThetaHealing
NLP

Data: Miercuri, 24 Iunie 2020
Locatie: on-line 
Program: 18.30 – 20.00

90 RON

Te invit sa te inscrii aici:

captcha