Bun venit în retreatul de 8 zile de Psihogenealogie și Constelații, din Bali, o experiență transformațională care integrează dezvoltarea personală și imersiunea culturală în una dintre cele mai frumoase și spirituale locații din lume.

Pe parcursul acestui retreat, veți explora modelele și istoria ancestrală a familiei dvs., identificând cum v-au influențat viața, relațiile și dezvoltarea personală. Sub îndrumare terapeutică, veți participa la sesiuni de terapie de grup, veți învăța despre principiile constelației familiale și veți participa la exerciții experiențiale care vă vor ajuta să identificați și să eliberați credințe limitative și blocaje emoționale.

Programul terapeutic al retreatului este o combinație de diferite modalități, inclusiv terapie sistemică, vindecare a traumelor, mindfulness și somatic experiencing. În fiecare zi veți avea mai multe oportunități de a explora diferite aspecte ale istoriei familiei și impactul lor asupra vieții dvs., precum și de a participa la practici care susțin bunăstarea emoțională și fizică.

Plajele, templele, cercul tău de surori, mâncarea, masajul și bucuria acestui loc vor fi o terapie remarcabilă pentru fiecare dintre noi. Grupul de surori și programul terapeutic îți vor oferi ocazia de a lucra asupra aspectelor pe care le vezi delicate în viața ta. Meditațiile, programul de lucru și activitățile din Cercul Surorilor te vor întregi, îți vor lumina mintea și trezi inima! 

Alătură-te Cercului Surorilor – într-o locație de vis – o vilă doar pentru noi, în care ai la dispoziție bucătari, personal de curățenie, masaj, excursii zilnice pe această insulă specială și de tot ce te poate susține pentru a te simți răsfățată de bogăția acestei ocazii.

Obiectivele și templele ce pot fi vizitate, plantațiile de orez sculptate în deal, bucătăria balineză și clima perfectă sunt câteva motive pentru care am ales ca destinație Insula Bali pentru această temă de retreat.

 

 

9 - 18 August 2024

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Programul retreatului

Ziua 1, : Plecăm spre Bali

Plecarea se face din Cluj Napoca, cu compania Turkish.

Ziua 2: Cina de bun venit în Bali!

Ajungem la vilă!

Bucurați-vă de o cină de bun venit și ceremonie de deschidere

Ziua 3: Istoria familiei și modelele ancestrale

Introducere în principiile constelației familiale Sesiune de terapie de grup axată pe explorarea istoriei familiei și modelelor ancestrale Tur cultural pentru a vizita un sat balinez tradițional și pentru a învăța despre cultura și tradițiile lor

Ziua 4: Trauma personală și intergenerațională

Sesiuni de terapie de grup axate pe trauma personală și intergenerațională și terapie de grup axată pe vindecarea traumei prin terapie sistemică.
Tur cultural pentru a vizita un vindecător balinez și pentru a învăța despre practicile tradiționale de vindecare.

Ziua 5: Relații și tipare de atașament

Ședință de terapie de grup axată pe explorarea tiparelor de atașament și impactul acestora asupra relațiilor. Practică de conștientizare și meditație. Tur cultural pentru a vizita un templu balinez și pentru a participa la o ceremonie tradițională.

Ziua 6: Blocaje emoționale și credințe limitative

Ședințe de terapie de grup axate pe identificarea și eliberarea blocajelor emoționale și credințelor limitative.
Ședință de terapie de grup axată pe experiența somatică și eliberarea emoțională.
Ziua de plajă și relaxare

Ziua 7: Integrare și lucrul cu copilul interior

Ședințe individuale de terapie axate pe lucrul cu copilul interior și integrare Ședință de terapie de grup axată pe integrarea învățămintelor din retragere Tur cultural pentru a vizita un târg local și pentru a participa la o clasă de gătit

Ziua 8: Îngrijire de sine și compasiune față de sine

Practică de conștientizare și compasiune față de sine.
Terapie de grup axată pe îngrijirea de sine și compasiunea față de sine.
Tur cultural pentru a vizita o sursă termală naturală și pentru a se bucura de o zi de relaxare.

Ziua 9: Ceremonie de închidere și plecare

Ceremonie de închidere și reflecție asupra întregului program.

Plecare și transfer la aeroport

Sperăm că vă veți alătura pentru această experiență transformatoare în Bali, unde veți avea ocazia să vă conectați cu rădăcinile ancestrale, să eliberați blocajele emoționale și să cultivați o înțelegere mai profundă a conștiinței de sine și compasiunii față de sine.

 

PĂRERILE PARTICIPANTELOR DE LA EDIȚIILE TRECUTE

Draga Georgiana ,

Inca sint in energia de Bali, visez in acea energie, comunic in acea energie, ma simt in acea energie, traiesc in acea energie… O pastrez cit pot de mult si intentionez sa o cresc, recitind ce mi-am consemnat in “Jurnalul exercitii de fericire 2020” si uitindu-ma la fotografiile din locurile minunate unde am avut bucuria sa ne duci. Retreatul  a fost pentru mine drumul spre mine, drum de pe care am reusit sa inlatur ce m-a tinut departe de mine, in fiecare zi, cite un pic. In fiecare o zi o constientizare a ce se cerea recunoscut, acceptat, eliberat, vindecat, transformat. Chiar din prima zi am recunoscut zidul creat de mine in fata mea, apoi ne-simtirea bucuriei , ne-gasirea locului meu, ne-trairea vietii . Acestea toate au fost constientizate in primele 4 zile. A 5 -a zi a fost ghidata de tine, ziua vindecarii, a ce nu ne da voie sa punem in realitate felul in care sintem cu adevarat . Tema zilei a fost chiar transformare… Din transformare am intrat a 6 -a zi in armonie, a 7-azi in entuziasm. Am curatat in ziua a 8-a vechile energii si tot ce mai era de curatat pentru ca  in ziua a 9-a sa gust seva a tot ce am trait emotional, vizual, gustativ , fizic, la toate nivelurile fiintei mele. Am vazut perspectiva la cascada minunata , am simtit libertatea si am prins aripi cind m-am dat in leagan, mi s-au dezlegat picioarele cind am mers desculta in curtea unui templu, am prins glas cind am cintat cu Alice, am simtit bucuria la ocean , mi s-a deschis inima dupa cintecul inimii , am simtit fluxul vietii prin respiratia libera experimentata in meditatie. Si toate astea intr-o energie uimitoare a unui loc in care natura te copleseste cu o revarsare a abundentei, a vietii insesi si te invita sa faci si tu parte, libera, cu bucurie din maretia ei. Si in energia asta miraculoasa am trait si energia grupului minunat din care am facut parte . Fiecare sora mi-a aratat ceva din mine , iar cele cu care am dialogat mai mult au avut mesaje clare pentru mine . Liantul acestor energii a fost energia ta ,radioasa , stralucitoare, de sora mai mare . Sora care ne ia de mina, ne arata, ne indruma, este cu noi, pentru noi pe toate planurile .

Am remarcat cu bucuria unui copil zeitatea hindusa , Ganesha , ” Zeul inceputurilor ” . El ne-a aparut frecvent in diferite locuri unde am fost. Pentru mine are o insemnatate speciala si am gasit mesajul lui pentru mine din acest retreat:  realizarea, regasinea de sine consta in indepartarea obstacolelor ce stau in calea recunoasterii Sinelui etern, aici si acum .

 

Un retreat de poveste , in locuri de poveste , cu oameni de poveste , condus de o Zina Buna a carei bagheta magica a transformat totul in vis frumos . Felicitari pentru organizarea impecabila, pentru locatiile alese, pentru atentia, intelegerea, rabdarea, bucuria cu care ne-ai inconjurat pe fiecare in parte si pe toate impreuna .

MULTUMESC CU RECUNOSTINTA  CA M-AI LUAT CU TINE IN ACEST RETREAT. Multumesc ca am putut sa fac parte din lumea ta pentru 10 zile .

Cu iubire si recunostinta,

S.

Simona R.

Din toate retreaturile in care am fost cu tine, mi-e greu sa spun care mi-a placut cel mai mult. Stiu doar ca acesta a fost ca un vis pe care l-am trait in timp real. Tot ce am invatat prin tine are sens in mine. Toata viata mea buna de acum a inceput cand te-am gasit si am inceput sa imi gasesc locul in mine. Abia astept urmatorul Cerc, urmatorul retreat, urmatoarea experienta in care ma duci…

Love.

 

Alexandra C.

Magic și revelator! M-am simțit ca într-un carusel al emoțiilor, drumul a fost puțin anevoios, presărat cu râs și plâns, dar în cele din urmă mi-a adus foarte multă claritate. Am cunoscut fete minunate care au oglindit atât de frumos părți din mine iar alături de ele simt că am mai crescut puțin, din toate punctele de vedere. Georgi, ca întotdeauna, m-a ținut de mână în acest proces, cu blândețe, răbdare și iubire. Sunt recunoscătoare pentru acest timp divin petrecut alături de surori minunate. ❤️
Laura A.

A fost cea mai frumoasa si profunda experienta pe care am trait o pana acum. Georgiana este doar iubire si lumina si ne a transmis o si noua cu cea mai pura blandete. Recomand aceasta experienta din toata inima!❤️
Adina P.

Pentru mine acest retreat a fost o ocazie minunata de a ma deschide si mai mult in drumul meu spre autocunoastere si de a gasi raspunsuri la unele intrebari. Am cunoscut niste femei extraordinare de la care am invatat enorm. Am simtit iubire multa atat in mine cat si in cele de langa mine… despre iubita noastra Georgi, nu am cuvinte sa descriu cata recunostinta am in inima pt ca o am in viata mea…e intruchiparea bunatatii, iubirii si intelegerii! Recomand oricui aceasta experienta…cu siguranta o voi repeta cand voi simti ca e nevoie sa ma reincarc cu frumusetea acelor emotii puternice.
Diana F..

A fost spatiul in care am mai gasit niste piese pentru puzzelul meu, a fost locul in care am simtit atât bucurie cat si nevoia de clarificare; acolo m-am reconectat cu puterea interioară și am găsit lumina, strălucirea dincolo de zidurile mari ridicate in jurul inimii mele. Acolo mi-am pus intenția de a aduce bucurie in tot ceea ce fac, iar daca nu pot sa renunț la ceea ce nu-mi aduce bucurie. Acolo am văzut o altă perspectivă a soluțiilor cu ajutorul grupului si am descoperit-o pe Georgiana, cu o frumusețe divină si autentică. Omul in ochii căruia poti sa vezi perfecțiunea umană.
Felicia T.

Pentru mine acest retreat a fost o ocazie minunata de a ma deschide si mai mult in drumul meu spre autocunoastere si de a gasi raspunsuri la unele intrebari. Am cunoscut niste femei extraordinare de la care am invatat enorm. Am simtit iubire multa atat in mine cat si in cele de langa mine… Despre iubita noastra Georgi, nu am cuvinte sa descriu cata recunostinta am in inima pt ca o am in viata mea…e intruchiparea bunatatii, iubirii si intelegerii! Recomand oricui aceasta experienta…cu siguranta o voi repeta cand voi simti ca e nevoie sa ma reincarc cu frumusetea acelor emotii puternice.
Noemy T.

Înscrierea se face prin email, la adresa: georgiana@exercitiidefericire.ro și este condiționată de participarea la o discuție online.

Ce este și ce nu ar trebui să fie un Retreat?

Când mi-a venit ideea de a crea un cadru și mai generos pentru cursanții mei, visam la o locație în care oamenii să se simtă detașați de lumea de acasă, de serviciile și preocupările obișnuite lor și în care să se lase ghidați înspre schimbarea față de care și-au pus intenția. În ultimii doi ani am organizat 5 retreaturi pe alte continente și încă pe atâtea în țară, având grupuri între 10 și 24 de persoane alături de care am trăit experiențe remarcabile, exteriorizări și interiorizări pentru care voi fi recunoscătoare mereu. >>> Citeste mai departe

7 motive pentru care să alegi un Retreat în locul vacanțelor obișnuite!

În fiecare an, milioane de oameni de pe glob se retrag din viețile lor frenetice pentru o săptămână sau două cu scopul de a se odihni și pentru a se recupera. Aceste excursii variază de la obișnuitele vacanțe în familie la excursii de aventură și până la retreaturi exotice.

Cu toate acestea, după un an încărcat, atunci când vine vremea să aleagă o opțiune de vacanță, >>> Citeste mai departe