Dragă prietenă,

Te invit în Bali! Te invit să îți aduci aminte de visurile tale, de cine ești, de ce îți place, să lucrezi asupra perspectivelor care te contractă și să te întorci acasă dispusă la viață, bucurie și bogăția vieții!

După trei retreaturi pe care le-am organizat în Bali, știu și simt că această insulă este un loc de putere, atât datorită oamenilor cât și a exprimării lor spirituale. Plajele, templele, cercul tău de surori, mâncarea, masajul și bucuria acestui loc vor fi o terapie remarcabilă pentru noi toate! Apoi, terapia ta cu mine, una cu cealaltă, îți va crea ocazia de a lucra asupra aspectelor pe care le vezi delicate în viața ta. Meditațiile, programul de lectură și activitățile de Cerc îți vor întregi ființa și-ți vor lumina mintea! 

Alătură-te Cercului într-o locație de vis, într-o vilă doar pentru noi, în care ai la dispoziție bucătari, personal de curățenie, masaj și tot ce simți pentru a te răsfăța în bogăția acestui spațiu!

Decizii fericite și inspirate!

Cu bucurie, 

Georgiana! 🙂


Climatul paradisiac, vegetaţia luxuriantă, vulcanii încă activi şi valurile propice pentru surf fac din Bali una dintre cele mai frumoase insule ale planetei, iar din ce în ce mai mulţi turişti din întreaga lume ţin să fie părtaşi la experienţele magice oferite de această micuţă insulă (153 de kilometri de la est la vest, 111 km de la nord la sud).

Obiectivele si templele ce pot fi vizitate, plantatiile de orez sculptate in deal, bucataria balineza si clima perfecta, sunt cateva motive pentru care am ales ca destinatie Insula Bali!

Ce este și ce nu ar trebui să fie un Retreat?

Când mi-a venit ideea de a crea un cadru și mai generos pentru cursanții mei, visam la o locație în care oamenii să se simtă detașați de lumea de acasă, de serviciile și preocupările obișnuite lor și în care să se lase ghidați înspre schimbarea față de care și-au pus intenția. În ultimii doi ani am organizat 5 retreaturi pe alte continente și încă pe atâtea în țară, având grupuri între 10 și 24 de persoane alături de care am trăit experiențe remarcabile, exteriorizări și interiorizări pentru care voi fi recunoscătoare mereu. >>> Citeste mai departe

7 motive pentru care să alegi un Retreat în locul vacanțelor obișnuite!

În fiecare an, milioane de oameni de pe glob se retrag din viețile lor frenetice pentru o săptămână sau două cu scopul de a se odihni și pentru a se recupera. Aceste excursii variază de la obișnuitele vacanțe în familie la excursii de aventură și până la retreaturi exotice.

Cu toate acestea, după un an încărcat, atunci când vine vremea să aleagă o opțiune de vacanță, >>> Citeste mai departe