5.06.2023

Atelier de Lună Plină
PUTEREA MINIMULUI EFORT

Atelierul de Lună Plină…

… este invitația la dialog interior pe care o fac femeilor care au înțeles beneficiile lucrului cu emoțiile, convingerile și ideile lor.
În fiecare lună, atingem o temă adusă în inspirație de energia Lunii Pline și grație celor trei meditații din grupul de lucru, atingem în noi vindecări ale temei în lucru.

Invitația în grupul de femei alături de care lucrăm este cadoul pe care ți-l faci, conectarea care să te ispire în iubirea de sine, bucuria de a simți că faci ceva pentru mai binele tău. Sunt fericită de această ocazie de a fi parte dintr-un asemenea cerc de surori și, mulțumită inspirației generate de Lună, sunt recunoscătoare să putem lucra pe temele de viață care ne aduc vindecare, iubire, bucurie, libertate, bogăție de viață, inspirație și sănătate deplină. Viețile se schimbă în acord cu ideile înalte pe care le oferim minții noastre și cred că Atelierele de Lună Plină și conținutul lor meditativ, este o asemenea ocazie de revelație, înțelegere, schimbare…

Georgiana Spătaru

Formator programe Exerciții de Fericire

5 IUNIE 2023

PUTEREA MINIMULUI EFORT

10.00 – 11.30

ONLINE
CE ACHIZIȚII EMOȚIONALE AU DOBÂNDIT PARTICIPANTELE

după Atelierele de Lună Plină?

w

Ana Maria H.

Sunt foarte importante pentru mine Atelierele Lunii fiindcă uneori sunt singurele mele „ritualuri”, singurele momente pentru mine ❤️ Și asta e ceva ce nu pot pune în cuvinte ca beneficiu…E sacru timpul cu și pentru mine! Cel mai prețios dar 🙏

Luana F.

Pentru mine a fost tare greu primul atelier și ceva din mine a decis să nu mai repet experiența următoarei Luni Pline. Și totuși am făcut-o și am înțeles cât de multă rezistență aveam în a-mi oferi eu mie ascultare. Prea ne-am învățat să facem după cum ne spun ”profesorii” sau tehnicile și cadrul pe care tu îl creezi, de a ne vedea, auzi, simți și asculta noi pe noi, datorită meditațiilor în care ne conduci.

[

Adriana M.

Mă simt în siguranță, învățată, trezită, vindecată, ascultată, în cadrul atelierelor din fiecare lună și, chiar dacă nu vorbim, simt că expui mereu ceea ce e în mine și scoți la iveală aspecte care îmi întrețin starea de bine cu mine.

w

Ioana P.

Uneori parcă vezi prin mine și aduci ideile în direcția în care eu nu mă uitasem niciodată. Ca să mă înțeleg mai bine, simt că am nevoie de acest ”dialog” cu mine, prin tine și prin intermediul grupului de lucru din atelierele de lună plină.

Carmen P.

Am obtinut clariatete asupra trairilor mele interioare, mi-a fost mai usor sa ma indrept inspre mine si sa ma uit in interior, avand ghidaj si siguranta. Le-am perceput ca pe o resursa importanta, meditatiile si legaturile pe care mintea, sufletul si corpul meu le fac in aceste ateliere vin cu un fel de descatusari, eliberari, aha-uri.
[

Victoria C.

Simt ca aproape de fiecare data ,am obtinut raspunsuri la diferite situatii din viata mea,intotdeauna tema de lucru s-a potrivit cu ce simteam ca mi-as dori sa lucrez.

Tema de lucru din Atelierul LunIi Pline din IUNIE 

PUTEREA  MINIMULUI  EFORT

Acest atelier are scopul de a te ghida și a te ajuta să descoperi puterea și eficiența care curge din abordarea minimală ca efort, dar conștientă a situațiilor din viața ta. În cadrul acestui atelier vei experimenta trei meditații diferite, fiecare având ca scop să îți aducă conștientizarea și înțelegerea acestui concept.

Meditația 1: Simplificarea și Clarificarea
În această primă meditație, vei fi ghidat într-o călătorie a simplificării și clarificării. Vei fi invitat să te concentrezi pe respirație și să îți aduci atenția asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Veți explora metode de eliminare a excesului și a lucrurilor care îți consumă energia, pentru a face loc aspectelor esențiale ale vieții tale. Această meditație îți va oferi o perspectivă mai clară asupra modului în care poți să-ți concentrezi eforturile și să obții rezultate semnificative, cu un minim de efort.

Meditația 2: Fluxul și Rezistența
În această a doua meditație, vei explora conceptul de a lăsa lucrurile să curgă și de a renunța la rezistență. Vei fi îndrumat să îți observi gândurile și emoțiile în legătură cu efortul și să practici eliberarea de orice rezistență care ar putea să apară. Vei învăța să te conectezi cu fluxul natural al vieții și să te deschizi către o abordare mai ușoară și mai puțin obositoare a acțiunilor tale. În această meditație, vei descoperi că puterea se ascunde în acceptarea și adaptarea la ceea ce este, în loc să te opui sau să te agăți de circumstanțe.

Meditația 3: Prezența și Conștientizarea
În ultima meditație, vei fi ghidat să te concentrezi pe prezență și conștientizare. Vei fi invitat să aduci atenția în momentul prezent și să te conectezi cu experiența ta interioară. Veți explora cum puterea minimului efort poate fi cultivată prin simpla observare a lucrurilor așa cum sunt și prin renunțarea la judecăți și anticipări. Această meditație te va ajuta să dezvolți o relație mai armonioasă cu tine însuți și cu lumea din jur, înțelegând că acțiunile eficiente pot izvorî dintr-o stare de prezență și conștientizare profundă.

    captcha