11.08.2022

Atelier de Lună Plină
Cine ești de acum înainte?!

Atelierul de Lună Plină…

… este invitația la dialog interior pe care o fac femeilor care au înțeles beneficiile lucrului cu emoțiile, convingerile și ideile lor.
În fiecare lună, atingem o temă adusă în inspirație de energia Lunii Pline și grație celor trei meditații din grupul de lucru, atingem în noi vindecări ale temei în lucru.

Invitația în grupul de femei alături de care lucrăm este cadoul pe care ți-l faci, conectarea care să te ispire în iubirea de sine, bucuria de a simți că faci ceva pentru mai binele tău. Sunt fericită de această ocazie de a fi parte dintr-un asemenea cerc de surori și, mulțumită inspirației generate de Lună, sunt recunoscătoare să putem lucra pe temele de viață care ne aduc vindecare, iubire, bucurie, libertate, bogăție de viață, inspirație și sănătate deplină. Viețile se schimbă în acord cu ideile înalte pe care le oferim minții noastre și cred că Atelierele de Lună Plină și conținutul lor meditativ, este o asemenea ocazie de revelație, înțelegere, schimbare…

Georgiana Spătaru

Formator programe Exerciții de Fericire

11 AUGUST 2022

Cine ești de acum înainte?

19.30 – 21.00

ONLINE
Părerile femeilor

despre Atelierele de Lună Plină

w

Alexandra F.

Uneori parcă vezi prin mine și aduci ideile în direcția în care eu nu mă uitasem niciodată. Ca să mă înțeleg mai bine, simt că am nevoie de acest ”dialog” cu mine, prin tine și prin intermediul grupului de lucru din atelierele de lună plină.

Luana F.

Pentru mine a fost tare greu primul atelier și ceva din mine a decis să nu mai repet experiența următoarei Luni Pline. Și totuși am făcut-o și am înțeles cât de multă rezistență aveam în a-mi oferi eu mie ascultare. Prea ne-am învățat să facem după cum ne spun ”profesorii” sau tehnicile și cadrul pe care tu îl creezi, de a ne vedea, auzi, simți și asculta noi pe noi, datorită meditațiilor în care ne conduci.

[

Adriana M.

Mă simt în siguranță, învățată, trezită, vindecată, ascultată, în cadrul atelierelor din fiecare lună și, chiar dacă nu vorbim, simt că expui mereu ceea ce e în mine și scoți la iveală aspecte care îmi întrețin starea de bine cu mine.

Tema de lucru din Atelierul LunIi Pline din iulie

 

 

 

CINE EȘTI DE ACUM ÎNAINTE?!

Odată, după o perioadă plină și lungă de lucrat cu mine, când credeam că nu mă voi mai speria așa de ușor în fața a nimic din ce urma să descopăr în mine, am cunoscut din nou frica. De data aceasta, din una dintre cele mai frumoase întrebări pe care aveam să le descopăr: Cine vrei să fii de acum înainte?!

În energia acestei luni pline de august, suntem invitate să ne cunoaștem direcția minții și să simțim vibrația posibilităților noastre. Câtă iubire, câtă bucurie, cât spațiu de creație poți acoperi?! 

Hai la joacă! Hai să te găsești în bucuria de a fi și să faci loc devenirii a ceea ce urmează să devii!

Este un Atelier sublim, dedicat femeii, cea care e gata să creeze din Inspirație Divină, în deplină Libertate și Iubire, cu Bucurie, pentru Bogăția Vieții! 

Înscriere:

    captcha