23.02.2024

Atelier de Lună Plină
REZISTENȚE ÎN IUBIRE

Atelierul de Lună Plină…

… este invitația la dialog interior pe care o fac femeilor care au înțeles beneficiile lucrului cu emoțiile, convingerile și ideile lor.
În fiecare lună, atingem o temă adusă în inspirație de energia Lunii Pline și grație celor trei meditații din grupul de lucru, atingem în noi vindecări ale temei în lucru.

Invitația în grupul de femei alături de care lucrăm este cadoul pe care ți-l faci, conectarea care să te ispire în iubirea de sine, bucuria de a simți că faci ceva pentru mai binele tău. Sunt fericită de această ocazie de a fi parte dintr-un asemenea cerc de surori și, mulțumită inspirației generate de Lună, sunt recunoscătoare să putem lucra pe temele de viață care ne aduc vindecare, iubire, bucurie, libertate, bogăție de viață, inspirație și sănătate deplină. Viețile se schimbă în acord cu ideile înalte pe care le oferim minții noastre și cred că Atelierele de Lună Plină și conținutul lor meditativ, este o asemenea ocazie de revelație, înțelegere, schimbare…

Georgiana Spătaru

Formator programe Exerciții de Fericire

23 Februarie 2024

REZISTENȚE ÎN IUBIRE

19.00 – 20.30

ONLINE
CE ACHIZIȚII EMOȚIONALE AU DOBÂNDIT PARTICIPANTELE

după Atelierele de Lună Plină?

w

Ana Maria H.

Sunt foarte importante pentru mine Atelierele Lunii fiindcă uneori sunt singurele mele “ritualuri”, singurele momente pentru mine ❤️ Și asta e ceva ce nu pot pune în cuvinte ca beneficiu…E sacru timpul cu și pentru mine! Cel mai prețios dar 🙏

Luana F.

Pentru mine a fost tare greu primul atelier și ceva din mine a decis să nu mai repet experiența următoarei Luni Pline. Și totuși am făcut-o și am înțeles cât de multă rezistență aveam în a-mi oferi eu mie ascultare. Prea ne-am învățat să facem după cum ne spun ”profesorii” sau tehnicile și cadrul pe care tu îl creezi, de a ne vedea, auzi, simți și asculta noi pe noi, datorită meditațiilor în care ne conduci.

[

Adriana M.

Mă simt în siguranță, învățată, trezită, vindecată, ascultată, în cadrul atelierelor din fiecare lună și, chiar dacă nu vorbim, simt că expui mereu ceea ce e în mine și scoți la iveală aspecte care îmi întrețin starea de bine cu mine.

w

Ioana P.

Uneori parcă vezi prin mine și aduci ideile în direcția în care eu nu mă uitasem niciodată. Ca să mă înțeleg mai bine, simt că am nevoie de acest ”dialog” cu mine, prin tine și prin intermediul grupului de lucru din atelierele de lună plină.

Carmen P.

Am obtinut clariatete asupra trairilor mele interioare, mi-a fost mai usor sa ma indrept inspre mine si sa ma uit in interior, avand ghidaj si siguranta. Le-am perceput ca pe o resursa importanta, meditatiile si legaturile pe care mintea, sufletul si corpul meu le fac in aceste ateliere vin cu un fel de descatusari, eliberari, aha-uri.
[

Victoria C.

Simt ca aproape de fiecare data ,am obtinut raspunsuri la diferite situatii din viata mea,intotdeauna tema de lucru s-a potrivit cu ce simteam ca mi-as dori sa lucrez.
FiÎn,,
Tema de lucru din Atelierul LunIi Pline din FEBRUARIE 

REZISTENȚE ÎN IUBIRE

Atelierul de Lună Plină este o experiență profundă și introspectivă care se desfășoară pe parcursul a 90 de minute, împărțite în expunere de idei și trei meditații raportate la tema Atelierului și se concentrează pe explorarea percepțiilor pe care le avem despre tema atelierului. Scopul este să ne analizăm gândurile, concepțiile și convingerile, să ne înțelegem emoțiile și să ajungem să trăim în coerența inimii. 

Această experiență profundă și vindecătoare te va ghida în explorarea și eliberarea rezistențelor care îți împiedică să experimentezi iubirea în toată splendoarea ei.

Program

🌕 Meditația 1: ÎNTÂLNIREA CU STRĂBUNII

 • Cercul neamului este locul din care ne luăm binecuvântările și renunțăm la programele de neiubire preluate inconștient, ca protecție, ca siguranță sau model de viață. 

🌕 Meditația 2: UNGERE ȘI VINDECARE

 • Vei experimenta un spațiu de compasiune și acceptare pentru a te conecta cu emoțiile tale și pentru a vindeca frica de iubire. Vei lăsa în urmă rănile trecutului și vei îmbrățișa cu putere încrederea în propria ta capacitate de a iubi și de a fi iubită.

🌕 Meditația 3: FOCUL VIEȚII

 • Vom crea intenții puternice și ne vom angaja să ne eliberăm de orice rezistențe care nu mai ne servesc, deschizându-ne inimile pentru experiențe noi și pline de iubire.

Beneficii

🌟 Cunoaștere Spirituală Mai Profundă: Atelierul vă oferă o oportunitate unică de a vă conecta cu partea voastră interioară mai profundă și de a obține o mai mare înțelegere a voastră înșivă și a lumii înconjurătoare.
🌙 Echilibru și Armonie: Participând la acest atelier în timpul Lunii Pline, veți putea utiliza energia lunară pentru a vă echilibra emoțiile și a vă simți mai centrați și mai în armonie cu voi înșivă.
🧘‍♀️ Relaxare și Reducerea Stresului: Meditațiile profunde din cadrul atelierului vă vor ajuta să vă relaxați profund și să eliberați tensiunile acumulate. Veți pleca cu o senzație de liniște și calm interior.
💕 Cultivarea Iubirii de Sine: Prin explorarea hranei ca ritual sacru și prin meditația dedicată iubirii și compasiunii, veți putea să vă îmbunătățiți relația cu voi înșivă și să vă acceptați și iubiți așa cum sunteți.
🌌 Conexiune cu Comunitatea: Participarea la atelier vă va aduce în contact cu alte femei cu interese similare și cu aceeași dorință de dezvoltare spirituală. Veți avea ocazia să creați conexiuni și să împărtășiți experiențe cu acești oameni.
🌿 Înțelegerea Alimentației Conștiente: Veți învăța să vă apropiați de hrana voastră cu conștiență crescută și să o percepeți ca pe o sursă de nutriție spirituală și emoțională, nu doar fizică.

DISCLAIMER:

Participarea la Atelierul de  Lună PLină este o alegere personală și implică participarea la exerciții de dezvoltare personală, prin meditație și explorare a emoțiilor și conectării cu sine. Cu toate acestea, este important să rețineți următoarele:

 1. Scop Terapeutic: Acest atelier are scopuri terapeutice, dar nu trebuie să fie folosit ca substitut pentru consiliere profesională, terapie psihologică sau oricare alt tip de tratament medical sau psihoterapie. Dacă aveți preocupări sau probleme de sănătate mintală sau emoțională, vă recomandăm să căutați asistență de la un specialist în domeniul sănătății mentale sau psihoterapeut.
 2. Confidențialitate: În cadrul atelierului nu veți fi încurajați să împărtășiți experiențe personale și gânduri intime. Facilitatorul atelierului va face tot posibilul pentru a crea un mediu sigur și confidențial, dar nu poate garanta în totalitate confidențialitatea absolută.
 3. Rezultate individuale: Rezultatele individuale pot varia și pot depinde de mulți factori, inclusiv angajamentul personal, experiența anterioară, și gradul de deschidere în cadrul atelierului. Participarea la atelier nu garantează obținerea anumitor rezultate specifice.
 4. Angajament Personal: Atelierul oferă instrumente și ghidare pentru autocunoaștere și autenticitate, dar succesul depinde în mare măsură de angajamentul și eforturile personale. Este important să fiți deschiși la auto-reflecție și să vă implicați activ în exercițiile și meditațiile propuse.
 5. Responsabilitate Personală: Participanții sunt responsabili de propria lor experiență și de deciziile luate în cadrul atelierului și în viața lor de zi cu zi. Organizatorii și facilitatorul atelierului nu pot fi făcuți responsabili pentru consecințele deciziilor sau acțiunilor individuale.
 6. Limite de Vârstă: Acest atelier este destinat persoanelor adulte, de peste 20 de ani.

Prin participarea la ATELIERUL DE LUNĂ PLINĂ, sunteți de acord cu aceste termeni și condiții și vă angajați să respectați regulile și ghidurile stabilite de organizatori și facilitatori. Vă recomandăm să discutați cu un specialist în sănătate mintală sau să căutați asistență profesională, dacă aveți orice îngrijorare sau întrebări legate de participarea dumneavoastră la acest atelier.

 

ÎNSCRIERE:

  captcha