18.01.2022

Atelier de Lună Plină
Renunțarea la judecatăProgram 19.00 - 20.30

Atelierul de Lună Plină…

… este invitația la dialog interior pe care o fac femeilor care au înțeles beneficiile lucrului cu emoțiile, convingerile și ideile lor.
În fiecare lună, atingem o temă adusă în inspirație de energia Lunii Pline și grație celor trei meditații din grupul de lucru, atingem în noi vindecări ale temei în lucru.

Invitația în grupul de femei alături de care lucrăm este cadoul pe care ți-l faci, conectarea care să te ispire în iubirea de sine, bucuria de a simți că faci ceva pentru mai binele tău. Sunt fericită de această ocazie de a fi parte dintr-un asemenea cerc de surori și, mulțumită inspirației generate de Lună, sunt recunoscătoare să putem lucra pe temele de viață care ne aduc vindecare, iubire, bucurie, libertate, bogăție de viață, inspirație și sănătate deplină. Viețile se schimbă în acord cu ideile înalte pe care le oferim minții noastre și cred că Atelierele de Lună Plină și conținutul lor meditativ, este o asemenea ocazie de revelație, înțelegere, schimbare…

Georgiana Spătaru

Formator programe Exerciții de Fericire

18 IANUARIE 2022

Renunțarea la Judecată
ONLINE
Tema de lucru din Atelierul Luni Pline din Ianuarie

Renunțarea la Judecată 

Ne folosim mintea pentru a gândi, dar dreapta judecată ne obligă la a fi judecători chiar și în situațiile pe care nu le cunoaștem și în care nu avem cunoaștere. Ceea ce ne deranjează este, uneori, o judecată nepotrivită la adresa vieții, lucru pe care, pentru a-l integra, ne obligă la repetiție! 

Deseori trăim anumite conflicte pentru că mintea le-a atras printr-o judecată care a atras acest conflict. De exemplu, judecăm comportamentul lipsit de apreciere al unei prietene și din judecată decidem o pedeapsă pe care să i-o aplicăm. A decide din judecată este diferit și atrage conflicte, spre deosebire de situația în care decidem din centrare, conștientizare și armonie.

Cele 3 meditații din timpul Atelierului îți vor aduce conștientizări relevante legate de ieșirea din judecată! 

Părerile femeilor

despre Atelierele de Lună Plină

w

Alexandra F.

Uneori parcă vezi prin mine și aduci ideile în direcția în care eu nu mă uitasem niciodată. Ca să mă înțeleg mai bine, simt că am nevoie de acest ”dialog” cu mine, prin tine și prin intermediul grupului de lucru din atelierele de lună plină.

Luana F.

Pentru mine a fost tare greu primul atelier și ceva din mine a decis să nu mai repet experiența următoarei Luni Pline. Și totuși am făcut-o și am înțeles cât de multă rezistență aveam în a-mi oferi eu mie ascultare. Prea ne-am învățat să facem după cum ne spun ”profesorii” sau tehnicile și cadrul pe care tu îl creezi, de a ne vedea, auzi, simți și asculta noi pe noi, datorită meditațiilor în care ne conduci.

[

Adriana M.

Mă simt în siguranță, învățată, trezită, vindecată, ascultată, în cadrul atelierelor din fiecare lună și, chiar dacă nu vorbim, simt că expui mereu ceea ce e în mine și scoți la iveală aspecte care îmi întrețin starea de bine cu mine.

Inscriere:

    captcha