Răspunsul inimii

Atelier de Lună Nouă |  

30 Aprilie 2022 | 10.00 – 11.30

Ca în fiecare lună, te invit să lucrăm împreună, într-un grup format doar din femei, în atelierul de lună nouă, pe o temă inspirată din perioada pe care o trăim.

30 Aprilie 2022, 10.00 – 11.30

Răspunsul inimii
Sunt convingeri care ne-au impactat într-atât încât ne credem lipsiți de cunoaștere și fără șanse de a dobândi forme înalte de manifestare a minții. Pe aceste convingeri și în această direcție te invit să lucrăm în tema acestui Atelier de Lună Nouă!

90 de minute de lucru cu tine

3 meditații care te ajută să te auzi

online, în intimitatea trăirilor tale

Despre tema Atelierului de Lună Nouă

Răspunsul inimii

De câte ori ai conceput dorințe care nu s-au împlinit sau au atras situații complicate,  eforturi prea mari și oboseli după care încă te recuperezi?! Inima este una din ‘siguranțele’ ființei tale, cea care ține în priză misiunea ta, sensul și modul în care tu ai să îți trăiești bucuria de viață, în cel mai optim fel!

Orice iti dorești, orice plănuiești, înspre orice te duci, întreabă inima! Inima e coerentă și capabilă să producă efectele celor mai potrivite răspunsuri pentru tot  ce ai de trăit, de iubit, de mulțumit în tot ce  urmează în viața ta. 

Acest Atelier de Lună Nouâ îți va clarifica rostul și iti va revela sensul spre bucuria ta! 

Ne vedem sâmbătă dimineața, la Atwlier!

 

Cu bucurie,

Georgiana

 

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

… din atelierele trecute

Știi că totul va fi bine pentru că ceea ce faci pentru tine astăzi este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut!

Așa cum intuiești, acest Atelier de Lună Nouă, nu va rezolva toate problemele din viața ta. Ba mai mult, e posibil să mai scoată câteva la lumină. Dar vindecarea ta nu vine în tăcere, în singurătate și în negare. Viața bună pe care o ai de trăit este încununată de toate lucrurile minunate pe care le faci pentru tine și de atenția pe care ți-o oferi în aceste teme de lucru. Ideile și deciziile pe care le desprinzi din grupul acesta de lucru, din meditațiile care te duc în sinea ta, sunt resurse valoroase pentru orice om care își propune să trăiască de-adevăratelea, fără a căuta rețeta perfect potrivită pentru viață. Am conceput aceste ateliere pentru a avea ocazia de a ne concepe propriile rețete, din propriile decizii, observând ce simțim și după propriile căi, să ajungem la înțelegerea că suntem mereu ghidate, mânate, protejate, ascultate, vindecate și împlinite!

comunitatea

Comunitatea Muzelor care participă la Atelierele Lunii, au spus despre aceste întâlniri că…

... sunt terapia mea!

Când am început să vin la Ateliere, mă simțeam mereu în plus. Simțeam că toate sunteți mai ”evoluate” decât mine și că aveți știință de cum să folosiți tot ceea ce tu ne explici. Mi-au trebuit doar două întâlniri să înțeleg că nu tu faci magia, ci doar ne deschizi ochii spre ea și se întâmplă minuni în viața mea!

Anca Braniște

... îmi fac timp în netimp

Nu știu dacă mai ții minte când ți-am spus că nu am timp pentru mine și că dacă mi-aș face, simt că mi-aș înșela partenerii de la muncă și familia. Că aș putea face altceva cu timpul meu în loc să… stau doar pentru folosul meu. Dacă Atelierele mi-au adus ceva concret, asta este: timp pentru mine și din asta am primit un alt suflu, suflul vieții, cum zici tu, Georgi!

Mihaela Dovra

R

... mi-au dat stabilitate

Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să devin cea mai stabilă resursă din viața mea. Nu a fost niciodată valabil acest lucru și felul în care lucrezi și lași lucrurile la dospit, de la un atelier la altul, m-a ajutat să găsesc în mine mai multe lucruri decât știam că am…

Corina Avram

Te invit sa te inscrii aici:

  captcha

  Despre Georgiana Spătaru

  Referințe media

  Semințe de putere. Camino, ziua 3

  Semințe de putere. Camino, ziua 3

  Când fericirea are loc, de obicei, oamenii sunt ocupați cu detaliile și când balanța vieții îndreaptă sorții, evaluăm fericirile trecute la timpul prezent, cu atenția, simțurile și gustul clipelor trecute. Astăzi am trăit o astfel de zi în care mi-am trecut viața prin...

  citește mai mult

  Georgiana Spătaru 
  îmbină psihologia cu meditația, tehnica ThetaHealing și elemente din psihogenealogie în atelierele și cursurile Exerciții de Fericire. Ca terapeut, scriitoare și facilitatoare de programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți, crede în puterea de manifestare a minții și inteligența infinită a spiritului de experimenta. 

  Alice Năstase Buciuta, Redactor Șef Revista Marea Dragoste