Puterea creativității

Atelier de Lună Nouă 

18 Mai 2023 | 19.30 – 21.00

Ca în fiecare lună, te invit să lucrăm împreună, într-un grup format doar din femei, în atelierul de lună nouă, pe o temă inspirată din perioada pe care o trăim.

18 Mai 2023, 19.30 – 21.00

Puterea creativității

Puterea creativității este una dintre cele mai impresionante și versatile abilități pe care le poate avea un om. Creativitatea poate fi definită ca procesul de a genera idei, concepte sau soluții noi și utile. Această abilitate poate fi utilizată în multe domenii, inclusiv în artă, afaceri, știință, tehnologie, design și multe altele.

90 de minute de lucru cu tine

3 meditații

online, în intimitatea trăirilor tale

Despre Atelierul de Lună Nouă  PUTEREA CREATIVITĂȚII

Îți voi propune trei meditații pentru a te ajuta să îți dezvolți creativitatea:

Meditația 1: Imaginația fără limite
Această meditație îți va permite să îți eliberezi mintea de constrângerile obișnuite și să îți dezvolți imaginația.

Meditația 2: Observarea în profunzime
Această meditație te va ajuta să îți dezvolți atenția și capacitatea de a observa în detaliu.

Meditația 3: Curajul de a crea
Această meditație îți va oferi curajul de a crea și de a îți exprima creativitatea.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

… din atelierele trecute

Știi că totul va fi bine pentru că ceea ce faci pentru tine astăzi este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut!

Așa cum intuiești, acest Atelier de Lună Nouă, nu va rezolva toate problemele din viața ta. Ba mai mult, e posibil să mai scoată câteva la lumină. Dar vindecarea ta nu vine în tăcere, în singurătate și în negare. Viața bună pe care o ai de trăit este încununată de toate lucrurile minunate pe care le faci pentru tine și de atenția pe care ți-o oferi în aceste teme de lucru. Ideile și deciziile pe care le desprinzi din grupul acesta de lucru, din meditațiile care te duc în sinea ta, sunt resurse valoroase pentru orice om care își propune să trăiască de-adevăratelea, fără a căuta rețeta perfect potrivită pentru viață. Am conceput aceste ateliere pentru a avea ocazia de a ne concepe propriile rețete, din propriile decizii, observând ce simțim și după propriile căi, să ajungem la înțelegerea că suntem mereu ghidate, mânate, protejate, ascultate, vindecate și împlinite!

comunitatea

Comunitatea Muzelor care participă la Atelierele Lunii, au spus despre aceste întâlniri că…

... sunt terapia mea!

Când am început să vin la Ateliere, mă simțeam mereu în plus. Simțeam că toate sunteți mai ”evoluate” decât mine și că aveți știință de cum să folosiți tot ceea ce tu ne explici. Mi-au trebuit doar două întâlniri să înțeleg că nu tu faci magia, ci doar ne deschizi ochii spre ea și se întâmplă minuni în viața mea!

Anca Braniște

... îmi fac timp în netimp

Nu știu dacă mai ții minte când ți-am spus că nu am timp pentru mine și că dacă mi-aș face, simt că mi-aș înșela partenerii de la muncă și familia. Că aș putea face altceva cu timpul meu în loc să… stau doar pentru folosul meu. Dacă Atelierele mi-au adus ceva concret, asta este: timp pentru mine și din asta am primit un alt suflu, suflul vieții, cum zici tu, Georgi!

Mihaela Dovra

R

... mi-au dat stabilitate

Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să devin cea mai stabilă resursă din viața mea. Nu a fost niciodată valabil acest lucru și felul în care lucrezi și lași lucrurile la dospit, de la un atelier la altul, m-a ajutat să găsesc în mine mai multe lucruri decât știam că am…

Corina Avram

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

  captcha

  Despre Georgiana Spătaru

  Referințe media

  Ce este psihogenealogia?

  Ce este psihogenealogia?

  Psihogenealogia este o metodă terapeutică ce se concentrează pe identificarea și înțelegerea impactului istoriei familiale asupra comportamentului și emoțiilor individului. Acest domeniu își are originile în lucrările psihanalistului francez Jacques Lacan, care a...

  citește mai mult
  Cele mai frecvente traume în relația tată – fiică

  Cele mai frecvente traume în relația tată – fiică

  Relația dintre un tată și o fiică este o legătură unică și specială care va avea un impact semnificativ asupra vieții unei femei, indiferent de tipul relației. În acest articol, vom explora cele mai comune probleme de traumă psihologică transgenerațională tată-fiică...

  citește mai mult

  Georgiana Spătaru 
  îmbină psihologia cu meditația, tehnica ThetaHealing și elemente din psihogenealogie în atelierele și cursurile Exerciții de Fericire. Ca terapeut, scriitoare și facilitatoare de programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți, crede în puterea de manifestare a minții și inteligența infinită a spiritului de experimenta. 

  Alice Năstase Buciuta, Redactor Șef Revista Marea Dragoste