Bucuria se vede cu ochii liberi

Atelier de Lună Nouă |  

28 Iulie 2022 | 19.30 – 21.00

Ca în fiecare lună, te invit să lucrăm împreună, într-un grup format doar din femei, în atelierul de lună nouă, pe o temă inspirată din perioada pe care o trăim.

28 Iulie 2022, 19.30 – 21.00

Bucuria se vede cu ochii liberi 

Cum să te vezi frumoasă, bogată, inspirată, puternică, iubită, liberă, când încă mai crezi în vocile care te-au considerat urâtă, săracă, ordinară, slabă, nemerituoasă, obligată? 

În această direcție te invit să lucrăm în tema acestui Atelier de Lună Nouă!

90 de minute de lucru cu tine

3 meditații care te ajută să te auzi

online, în intimitatea trăirilor tale

Despre tema Atelierului de Lună Nouă

Bucuria se vede cu ochii liberi

Știi deja că toate experiențele în care ai fost mințită și ai mințit, în care ai fost părăsită sau ai părăsit, ai judecat sau ai fost judecată, au conceput convingeri după care te-ai identificat.

Săracele ne de noi, ne-am ”meritat” și acceptat sorți care s-au potrivit cu ceea ce credeam despre noi, astfel încât, de fiecare dată când Universul ne-a adus câte o invitație la bucurie, măreție, succes, iubire și abundență, pur și simplu n-am recunoscut-o, cu ochii noștri obișnuiți cu imaginea femeii (auto)pedepsite.

În energia Lunii Noi din iulie, te invit să îți cureți ochii și să îți eliberezi mintea de convingerile car ete prezintă după drama pe care o trăiești sau ai trăit-o vreodată…

Ne vedem la Atelier!

 

Cu bucurie,

Georgiana

 

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

… din atelierele trecute

Știi că totul va fi bine pentru că ceea ce faci pentru tine astăzi este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut!

Așa cum intuiești, acest Atelier de Lună Nouă, nu va rezolva toate problemele din viața ta. Ba mai mult, e posibil să mai scoată câteva la lumină. Dar vindecarea ta nu vine în tăcere, în singurătate și în negare. Viața bună pe care o ai de trăit este încununată de toate lucrurile minunate pe care le faci pentru tine și de atenția pe care ți-o oferi în aceste teme de lucru. Ideile și deciziile pe care le desprinzi din grupul acesta de lucru, din meditațiile care te duc în sinea ta, sunt resurse valoroase pentru orice om care își propune să trăiască de-adevăratelea, fără a căuta rețeta perfect potrivită pentru viață. Am conceput aceste ateliere pentru a avea ocazia de a ne concepe propriile rețete, din propriile decizii, observând ce simțim și după propriile căi, să ajungem la înțelegerea că suntem mereu ghidate, mânate, protejate, ascultate, vindecate și împlinite!

comunitatea

Comunitatea Muzelor care participă la Atelierele Lunii, au spus despre aceste întâlniri că…

... sunt terapia mea!

Când am început să vin la Ateliere, mă simțeam mereu în plus. Simțeam că toate sunteți mai ”evoluate” decât mine și că aveți știință de cum să folosiți tot ceea ce tu ne explici. Mi-au trebuit doar două întâlniri să înțeleg că nu tu faci magia, ci doar ne deschizi ochii spre ea și se întâmplă minuni în viața mea!

Anca Braniște

... îmi fac timp în netimp

Nu știu dacă mai ții minte când ți-am spus că nu am timp pentru mine și că dacă mi-aș face, simt că mi-aș înșela partenerii de la muncă și familia. Că aș putea face altceva cu timpul meu în loc să… stau doar pentru folosul meu. Dacă Atelierele mi-au adus ceva concret, asta este: timp pentru mine și din asta am primit un alt suflu, suflul vieții, cum zici tu, Georgi!

Mihaela Dovra

R

... mi-au dat stabilitate

Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să devin cea mai stabilă resursă din viața mea. Nu a fost niciodată valabil acest lucru și felul în care lucrezi și lași lucrurile la dospit, de la un atelier la altul, m-a ajutat să găsesc în mine mai multe lucruri decât știam că am…

Corina Avram

Te invit sa te inscrii aici:

  captcha

  Despre Georgiana Spătaru

  Referințe media

  Am eșuat în iubire…

  Am eșuat în iubire…

  Am eșuat în iubire… De fiecare dată când intru în conflict, simt că eșuez în iubire. Cum naiba să iubesc acum, când mi se atacă libertatea, fericirea, convingerile?! Să te învețe pe cine invoci!, îmi aud Gândul.  Cum, Doamne, să iubesc acum, când omul din fața...

  citește mai mult
  Gând de August

  Gând de August

  Doamne,Te recunosc în minutele întârzierilor mele, atunci când mă ții departe de situațiile în care Tu știi că nu m-aș descurca.Te recunosc în vorbele blânde ale celor de lângă mine care îmi reconfigurează fricile și mă readuc în credință și putere.Te știu acolo, în...

  citește mai mult
  Căzuți din Cer

  Căzuți din Cer

  Dacă ar fi să mai vin odată, mi-aș tatua pe piele toată istoria sufletului meu. Să strig, de fiecare dată când mâna mea se oprește în mâna cuiva căruia mintea mea i-a uitat numele, din cealaltă viață în care ne-am mai ținut de mână: oh, da, te cunosc și te iubesc...

  citește mai mult

  Georgiana Spătaru 
  îmbină psihologia cu meditația, tehnica ThetaHealing și elemente din psihogenealogie în atelierele și cursurile Exerciții de Fericire. Ca terapeut, scriitoare și facilitatoare de programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți, crede în puterea de manifestare a minții și inteligența infinită a spiritului de experimenta. 

  Alice Năstase Buciuta, Redactor Șef Revista Marea Dragoste