Iubirea de Sine

 

Atelier de Lună Nouă | 4 noiembrie 2021 | 19.00 – 20.30

Ca în fiecare lună, te invit să lucrăm împreună, într-un grup format doar din femei în atelierul de lună nouă, pe o temă inspirată din perioada pe care o trăim.

4 noiembrie 2021, 19.00 – 20.30

IUBIREA DE SINE

Este tema energetică a acestei perioade. Începe iarna și îți vei găsi locul în casă, la căldură, lângă tot ceea ce definește viața ta. Mai mult, îți vei găsi locul în sinea ta. Hai să pregătim totul de sărbătoare! Hai să facem frumos înăuntru, ca să avem unde ne retrage când afară bate vântul!

90 de minute de lucru cu tine

3 meditații care te ajută să te auzi

online, în intimitatea trăirilor tale

Despre tema Atelierului de Lună Nouă

IUBIREA DE SINE

IUBIREA DE SINE e o stare, o emoție în care poposești atunci când ești tu cu tine. E starea din care creezi, în care te regenerezi, care îți oferă imunitate în situațiile complicate și care te ajută să fii alături de ceilalți din plinătatea ta.
Să-ți iubești mintea aduce pace și #împăcare cu sine. Iubirea față de corpul tău traduce #acceptarea deciziilor tale, a locului în care ești acum, a traseului ales pentru a ajunge aici. Iubirea față de sufletului tău – extinderea ființei tale, îți aduce #cunoaștere și te împuternicește în a recunoaște complexitatea ființei tale.

În acest Atelier, te invit în trei meditații cu ajutorul cărora să te explorezi și să te iubești.

Cu bucurie,

Georgiana

 

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

… din atelierele trecute

Știi că totul va fi bine pentru că ceea ce faci pentru tine astăzi este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut!

Așa cum intuiești, acest Atelier de Lună Nouă, nu va rezolva toate problemele din viața ta. Ba mai mult, e posibil să mai scoată câteva la lumină. Dar vindecarea ta nu vine în tăcere, în singurătate și în negare. Viața bună pe care o ai de trăit este încununată de toate lucrurile minunate pe care le faci pentru tine și de atenția pe care ți-o oferi în aceste teme de lucru. Ideile și deciziile pe care le desprinzi din grupul acesta de lucru, din meditațiile care te duc în sinea ta, sunt resurse valoroase pentru orice om care își propune să trăiască de-adevăratelea, fără a căuta rețeta perfect potrivită pentru viață. Am conceput aceste ateliere pentru a avea ocazia de a ne concepe propriile rețete, din propriile decizii, observând ce simțim și după propriile căi, să ajungem la înțelegerea că suntem mereu ghidate, mânate, protejate, ascultate, vindecate și împlinite!

comunitatea

Comunitatea Muzelor care participă la Atelierele Lunii, au spus despre aceste întâlniri că…

... sunt terapia mea!

Când am început să vin la Ateliere, mă simțeam mereu în plus. Simțeam că toate sunteți mai ”evoluate” decât mine și că aveți știință de cum să folosiți tot ceea ce tu ne explici. Mi-au trebuit doar două întâlniri să înțeleg că nu tu faci magia, ci doar ne deschizi ochii spre ea și se întâmplă minuni în viața mea!

Anca Braniște

... îmi fac timp în netimp

Nu știu dacă mai ții minte când ți-am spus că nu am timp pentru mine și că dacă mi-aș face, simt că mi-aș înșela partenerii de la muncă și familia. Că aș putea face altceva cu timpul meu în loc să… stau doar pentru folosul meu. Dacă Atelierele mi-au adus ceva concret, asta este: timp pentru mine și din asta am primit un alt suflu, suflul vieții, cum zici tu, Georgi!

Mihaela Dovra

R

... mi-au dat stabilitate

Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să devin cea mai stabilă resursă din viața mea. Nu a fost niciodată valabil acest lucru și felul în care lucrezi și lași lucrurile la dospit, de la un atelier la altul, m-a ajutat să găsesc în mine mai multe lucruri decât știam că am…

Corina Avram

Anul depresiei magice

Anul depresiei magice

Am început anul 2021 la căldura tropicelor, în adierea brizei calde a Oceanului Indian. Mi-era și eram bine, uimită de frumusețea locului în care mă aflam geografic, onorând locul devenirii mele, îmbogățită de aducerea pe lume a primei mele cărți, Exerciții de...

citește mai mult
Utopia sărbătorilor fericite

Utopia sărbătorilor fericite

Anul trecut, fix pe la ora asta, ajungeam pe una din cele mai frumoase insule din lume, oceanul mi-era la picioarele răsfățate de nisipul cald și tot ce nu-mi convenise vreodată mi se topea în soarele insular. Anul acesta, am intrat în dormitorul în care sunt oaspete...

citește mai mult

Despre Georgiana Spătaru

Referințe media

Georgiana Spătaru 
îmbină psihologia cu meditația, tehnica ThetaHealing și elemente din psihogenealogie în atelierele și cursurile Exerciții de Fericire. Ca terapeut, scriitoare și facilitatoare de programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți, crede în puterea de manifestare a minții și inteligența infinită a spiritului de experimenta. 

Alice Năstase Buciuta, Redactor Șef Revista Marea Dragoste

Te invit sa te inscrii aici:

    captcha