CLARITATE ÎN IUBIRE

Atelier de Lună Nouă 

10 Februarie 2024 | 10.00 – 11.30

Așa cum intuiești, acest Atelier de Lună Nouă, nu va rezolva toate problemele din viața ta. Ba mai mult, e posibil să mai scoată câteva la lumină. Dar vindecarea ta nu vine în tăcere, în singurătate și în negare. Viața bună pe care o ai de trăit este încununată de toate lucrurile minunate pe care le faci pentru tine și de atenția pe care ți-o oferi în aceste teme de lucru. Ideile și deciziile pe care le desprinzi din grupul acesta de lucru, din meditațiile care te duc în sinea ta, sunt resurse valoroase pentru orice om care își propune să trăiască de-adevăratelea, fără a căuta rețeta perfect potrivită pentru viață. Am conceput aceste ateliere pentru a avea ocazia de a ne concepe propriile rețete, din propriile decizii, observând ce simțim și după propriile căi, să ajungem la înțelegerea că suntem mereu ghidate, mânate, protejate, ascultate, vindecate și împlinite!

  captcha

  10 Februarie 2024, 10.00 – 11.30

  CLARITATE ÎN IUBIRE

  În această perioadă a lunii noi, ne oferim oportunitatea de a ne conecta cu energia iubirii și ne punem intenții și de a obține claritate în ceea ce privește iubirea în viața noastră. Acest atelier de 90 de minute vă invită să explorați profunzimea și puterea iubirii în propria ființă, ajutându-vă să obțineți o perspectivă mai clară.

  90 de minute de lucru cu tine

  3 meditații

  online, în intimitatea trăirilor tale

  CLARITATE ÎN IUBIRE

  Atelierul de Lună Nouă al lunii Februarie

  Partea introductivă a Atelierului are scopul de a angaja mintea în analizarea temei și a oberva schimbările emoționale pe care le parcurgem atunci când dezbatem subiectul acestei teme.

  Cele trei meditații din Atelierul de Lună Nouă aduc coerență între minte și inimă, conștientizând efectele care au loc în corpul nostru atunci când reașezăm noțiuni, emoții, amintiri și convingeri despre tema Lunii Noi.

  Meditația Inimii

   • Începeți călătoria noastră cu o meditație profundă care vă va ajuta să vă conectați cu propriile sentimente și dorințe legate de iubire. Veți explora relația cu voi înșivă și veți obține o perspectivă mai profundă asupra a ceea ce căutați într-o relație.

    Meditația regăsirii din relațiilor trecute 

    • Uneori, trecutul poate afecta prezentul. Prin această meditație, veți avea ocazia să vindecați și să eliberați orice blocaje sau răni din relațiile anterioare. Acest pas este esențial pentru a vă deschide inima și a primi iubirea în viața voastră.

     Meditația clarității în iubire (30 de minute)

     • Finalizăm atelierul cu o meditație special concepută pentru a vă ajuta să obțineți claritate în ceea ce privește iubirea în viața voastră. Veți învăța să vă definiți cu exactitate dorințele și așteptările voastre, pregătindu-vă să vă întâlniți iubirea adevărată sau să o mențineți în relația actuală.

  Ziua(e)

  :

  Oră(e)

  :

  Minute(e)

  :

  Secunde(e)

  Comunitatea Muzelor care participă la Atelierele Lunii, au spus că…

  ... sunt terapia mea!

  Când am început să vin la Ateliere, mă simțeam mereu în plus. Simțeam că toate sunteți mai ”evoluate” decât mine și că aveți știință de cum să folosiți tot ceea ce tu ne explici. Mi-au trebuit doar două întâlniri să înțeleg că nu tu faci magia, ci doar ne deschizi ochii spre ea și se întâmplă minuni în viața mea!

  Anca Braniște

  ... îmi fac timp în netimp

  Nu știu dacă mai ții minte când ți-am spus că nu am timp pentru mine și că dacă mi-aș face, simt că mi-aș înșela partenerii de la muncă și familia. Că aș putea face altceva cu timpul meu în loc să… stau doar pentru folosul meu. Dacă Atelierele mi-au adus ceva concret, asta este: timp pentru mine și din asta am primit un alt suflu, suflul vieții, cum zici tu, Georgi!

  Mihaela Dovra

  R

  ... mi-au dat stabilitate

  Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să devin cea mai stabilă resursă din viața mea. Nu a fost niciodată valabil acest lucru și felul în care lucrezi și lași lucrurile la dospit, de la un atelier la altul, m-a ajutat să găsesc în mine mai multe lucruri decât știam că am…

  Corina Avram

   captcha

   Participarea la Atelierul de Lună Nouă este o alegere personală și implică participarea la exerciții de dezvoltare personală, prin meditație și explorare a emoțiilor și conectării cu sine. Cu toate acestea, este important să rețineți următoarele:
   1. Scop Terapeutic: Acest atelier are scopuri terapeutice, dar nu trebuie să fie folosit ca substitut pentru consiliere profesională, terapie psihologică sau oricare alt tip de tratament medical sau psihoterapie. Dacă aveți preocupări sau probleme de sănătate mintală sau emoțională, vă recomandăm să căutați asistență de la un specialist în domeniul sănătății mentale sau psihoterapeut.
   2. Confidențialitate: În cadrul atelierului nu veți fi încurajați să împărtășiți experiențe personale și gânduri intime. Facilitatorul atelierului va face tot posibilul pentru a crea un mediu sigur și confidențial, dar nu poate garanta în totalitate confidențialitatea absolută.
   3. Rezultate individuale: Rezultatele individuale pot varia și pot depinde de mulți factori, inclusiv angajamentul personal, experiența anterioară, și gradul de deschidere în cadrul atelierului. Participarea la atelier nu garantează obținerea anumitor rezultate specifice.
   4. Angajament personal: Atelierul oferă instrumente și ghidare pentru autocunoaștere și autenticitate, dar succesul depinde în mare măsură de angajamentul și eforturile personale. Este important să fiți deschiși la auto-reflecție și să vă implicați activ în exercițiile și meditațiile propuse.
   5. Responsabilitate personală: Participanții sunt responsabili de propria lor experiență și de deciziile luate în cadrul atelierului și în viața lor de zi cu zi. Organizatorii și facilitatorul atelierului nu pot fi făcuți responsabili pentru consecințele deciziilor sau acțiunilor individuale.
   6. Limite de vârstă: Acest atelier este destinat persoanelor adulte, de peste 20 de ani.

   Prin participarea la acest atelier sunteți de acord cu acești termeni și condiții și vă angajați să respectați regulile stabilite de facilitatoarea prohraului. Vă recomandăm să discutați cu un specialist în sănătate mintală sau să căutați asistență profesională, dacă aveți orice îngrijorare sau întrebări legate de participarea dumneavoastră la acest atelier.

   Despre Georgiana Spătaru

   Referințe media

   Frica de efort și consecința risipirii

   Frica de efort și consecința risipirii

   Într-o lume care promovează fericirea prin afirmații pozitive, frumusețea cu filtre, educația prin citate atribuite lui Einstein, succesul la care doar te gândești și îl atragi, bogăția venită din monede criptate, notorietatea în funcție de like-uri, condiția fizică...

   citește mai mult

   Georgiana Spătaru 
   îmbină psihologia cu meditația, tehnica ThetaHealing și elemente din psihogenealogie în atelierele și cursurile Exerciții de Fericire. Ca terapeut, scriitoare și facilitatoare de programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți, crede în puterea de manifestare a minții și inteligența infinită a spiritului de experimenta. 

   Alice Năstase Buciuta, Redactor Șef Revista Marea Dragoste