Atelier de
Lună Nouă

Cea mai bună idee despre tine!

Ca în fiecare lună, te invit să lucrăm împreună, într-un grup format doar din femei în atelierul de lună nouă, pe o temă inspirată din perioada pe care o trăim. 

6 octombrie 2021, 19.30 – 21.00

CEA MAI BUNĂ IDEE DESPRE TINE

Este tema energetică acestui început de Octombrie. De cele mai multe ori adoptăm cele mai bune idei care ajung la noi, care ne sunt inspirate de cei din jurul nostru sau, în funcție de deschiderea noastră, de Ceea ce Este în Jurul Nostru! 

90 de minute de lucru cu tine

3 meditații care te ajută să te auzi

online, în intimitatea trăirilor tale

Despre tema Atelierului de Lună Nouă

CEA MAI BUNĂ IDEE DESPRE TINE!

Ideea acestui atelier vine din ”starea” energetică a acestei luni și după câteva luni în care s-a declanșat în noi curățenia în mai multe domenii ale vieții noastre. Simți asta?! 
Într-o astfel de perioadă, în care ești obosită după toate cele pe care le-ai rezolvat, dar și recunoscătoare pentru toate cele care s-au așezat în jurul tău, poți să simți să te odihnești, să te așezi în noul spațiu creat prin deciziile tale și din dorințele care te-au adus aici. 

Îmi doresc să știi că urmează cele mai frumoase lucruri pe care le-ai trăit și acestea vin din idei inspirate și care împlinesc ideea cea mai bună despre tine!

De multe ori, viitorul nostru este o reinterpretare a trecutului. Mai bun, mai cald, mai roz, dar o reinterpretare. În acest atelier, îmi doresc să ieși din povestea ta și să privești femeia care ești, să vezi ce știe, ce dorește, ce poate și să decizi care e cea mai bună idee pe care o ai de împlinit pentru această eroină!

Ce călătorie uimitoare îi poți pregăti?

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

… din atelierele trecute

Știi că totul va fi bine pentru că ceea ce faci pentru tine astăzi este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut!

Așa cum intuiești, acest Atelier de Lună Nouă, nu va rezolva toate problemele din viața ta. Ba mai mult, e posibil să mai scoată câteva la lumină. Dar vindecarea ta nu vine în tăcere, în singurătate și în negare. Viața bună pe care o ai de trăit este încununată de toate lucrurile minunate pe care le faci pentru tine și de atenția pe care ți-o oferi în aceste teme de lucru. Ideile și deciziile pe care le desprinzi din grupul acesta de lucru, din meditațiile care te duc în sinea ta, sunt resurse valoroase pentru orice om care își propune să trăiască de-adevăratelea, fără a căuta rețeta perfect potrivită pentru viață. Am conceput aceste ateliere pentru a avea ocazia de a ne concepe propriile rețete, din propriile decizii, observând ce simțim și după propriile căi, să ajungem la înțelegerea că suntem mereu ghidate, mânate, protejate, ascultate, vindecate și împlinite!

comunitatea

Comunitatea Muzelor care participă la Atelierele Lunii, au spus despre aceste întâlniri că…

... sunt terapia mea!

Când am început să vin la Ateliere, mă simțeam mereu în plus. Simțeam că toate sunteți mai ”evoluate” decât mine și că aveți știință de cum să folosiți tot ceea ce tu ne explici. Mi-au trebuit doar două întâlniri să înțeleg că nu tu faci magia, ci doar ne deschizi ochii spre ea și se întâmplă minuni în viața mea!

Anca Braniște

... îmi fac timp în netimp

Nu știu dacă mai ții minte când ți-am spus că nu am timp pentru mine și că dacă mi-aș face, simt că mi-aș înșela partenerii de la muncă și familia. Că aș putea face altceva cu timpul meu în loc să… stau doar pentru folosul meu. Dacă Atelierele mi-au adus ceva concret, asta este: timp pentru mine și din asta am primit un alt suflu, suflul vieții, cum zici tu, Georgi!

Mihaela Dovra

R

... mi-au dat stabilitate

Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să devin cea mai stabilă resursă din viața mea. Nu a fost niciodată valabil acest lucru și felul în care lucrezi și lași lucrurile la dospit, de la un atelier la altul, m-a ajutat să găsesc în mine mai multe lucruri decât știam că am…

Corina Avram

Unde e atenția ta?

Unde e atenția ta?

Ne-am petrecut ultimele ore din această după-amiază fără Facebook, Instagram și WhatsApp. Din obișnuință, am verificat de câteva ori telefonul, că prea era liniște și nimeni nu voia nimic și nici de cerut nu părea să îndrăznească.Am făcut azi niște poze frumoase pe...

citește mai mult
Industria perfecțiunii

Industria perfecțiunii

Cândva, între pubertate și prima tinerețe, mi-a intrat în cap că rufele se spală în familie și, odată cu asta, că orice cusur mi-aș găsi, ar fi bine să-l pitesc de ochii lumii și să-l șlefuiesc până când pot să-l schimb într-o laudă și dacă nu, să-l las acolo, dosit...

citește mai mult
Cine ești tu pentru tine?

Cine ești tu pentru tine?

Ne trezim dimineața și plecăm spre viață, făcând lucruri potrivite celorlalți și cu putință nouă, spunem ce gândim doar cât să nu-i fracturăm emoțional pe cei din jurul nostru și facem toate compromisurile care ne învață esența acestei stări, până când ne întrebăm cum...

citește mai mult

Despre Georgiana Spătaru

Referințe media

Georgiana Spătaru 
îmbină psihologia cu meditația, tehnica ThetaHealing și elemente din psihogenealogie în atelierele și cursurile Exerciții de Fericire. Ca terapeut, scriitoare și facilitatoare de programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți, crede în puterea de manifestare a minții și inteligența infinită a spiritului de experimenta. 

Alice Năstase Buciuta, Redactor Șef Revista Marea Dragoste

Te invit sa te inscrii aici:

    captcha