Rescrierea contractului de neam

Atelier de Lună Nouă |  POVESTEA TA (4)

21 Ianuarie 2023 | 10.00 – 12.00

Ca în fiecare lună, te invit să lucrăm împreună, într-un grup format doar din femei, în atelierul de lună nouă, pe o temă inspirată din perioada pe care o trăim.

21 Ianuarie 2023, 10.00 – 12.00

Rescrierea contractului de neam

După finalizarea genosociogramei, pe care am făcut-o în Atelierul de Lună Plină al lunii Decembrie, am auzit, poate, suferințele, plânsul, fricile străbunilor. (1)

În partea a doua a acestei teme introductive în psihogenealogie – POVESTEA TA, am reușit să transformăm suferința neamului din care venim într-un cântec al bucuriei! 

În partea a treia – Ce strigă numele tău?!, am lucrat aspecte ce țin de energia numelui tău și reprezentarea acestuia în povestea ta de viață.

În acest atelier – a IV-a și ultima parte a temei generale POVESTEA TA, te invit să rescrii contractul emoțional și energetic făcut cu neamul tău sau în numele său.

90 de minute de lucru cu tine

3 meditații care te ajută să te auzi

online, în intimitatea trăirilor tale

Despre tema Atelierului de Lună Nouă

Rescrierea contractului de neam

= RECOMANDAT CELOR CARE AU PARTICIPAT LA PRIMELE TREI PĂRȚI DIN TEMA POVESTEA TA (ultimele 3 Ateliere ale Lunii) = 

În acest Atelier de Lună Nouă  vom găsi punctul traumatic din genograma noastră și vom conștientiza felul în care și-a găsit rezolvarea de la o generație la alta. 

În meditațiile din acest Atelier, vom privi cu compasiune situațiile traumatice din familie și le vom elibera din energia și destinul nostru.

În cele din urmă, vom rescrie contractul emoțional pe care, inconștient, l-am stabilit cu neamul nostru și ne vom restabili scopul vieții noastre.

Acesta este un aspect esențial în lucrul psihogenealogic pe care l-am început în ultimele Ateliere, ocazie cu care vom experimenta eliberare de greutăți, limitări și frici pe care nici nu știam că le ducem cu noi.

Cu bucurie,

Georgiana

 

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

… din atelierele trecute

Știi că totul va fi bine pentru că ceea ce faci pentru tine astăzi este cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut!

Așa cum intuiești, acest Atelier de Lună Nouă, nu va rezolva toate problemele din viața ta. Ba mai mult, e posibil să mai scoată câteva la lumină. Dar vindecarea ta nu vine în tăcere, în singurătate și în negare. Viața bună pe care o ai de trăit este încununată de toate lucrurile minunate pe care le faci pentru tine și de atenția pe care ți-o oferi în aceste teme de lucru. Ideile și deciziile pe care le desprinzi din grupul acesta de lucru, din meditațiile care te duc în sinea ta, sunt resurse valoroase pentru orice om care își propune să trăiască de-adevăratelea, fără a căuta rețeta perfect potrivită pentru viață. Am conceput aceste ateliere pentru a avea ocazia de a ne concepe propriile rețete, din propriile decizii, observând ce simțim și după propriile căi, să ajungem la înțelegerea că suntem mereu ghidate, mânate, protejate, ascultate, vindecate și împlinite!

comunitatea

Comunitatea Muzelor care participă la Atelierele Lunii, au spus despre aceste întâlniri că…

... sunt terapia mea!

Când am început să vin la Ateliere, mă simțeam mereu în plus. Simțeam că toate sunteți mai ”evoluate” decât mine și că aveți știință de cum să folosiți tot ceea ce tu ne explici. Mi-au trebuit doar două întâlniri să înțeleg că nu tu faci magia, ci doar ne deschizi ochii spre ea și se întâmplă minuni în viața mea!

Anca Braniște

... îmi fac timp în netimp

Nu știu dacă mai ții minte când ți-am spus că nu am timp pentru mine și că dacă mi-aș face, simt că mi-aș înșela partenerii de la muncă și familia. Că aș putea face altceva cu timpul meu în loc să… stau doar pentru folosul meu. Dacă Atelierele mi-au adus ceva concret, asta este: timp pentru mine și din asta am primit un alt suflu, suflul vieții, cum zici tu, Georgi!

Mihaela Dovra

R

... mi-au dat stabilitate

Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să devin cea mai stabilă resursă din viața mea. Nu a fost niciodată valabil acest lucru și felul în care lucrezi și lași lucrurile la dospit, de la un atelier la altul, m-a ajutat să găsesc în mine mai multe lucruri decât știam că am…

Corina Avram

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

  captcha

  Despre Georgiana Spătaru

  Referințe media

  Cum să faci un an bun

  Cum să faci un an bun

  Anul Nou se cunoaște după gândurile noastre, după emoțiile care ne-au pus mâinile la lucru, după faptele stăpânite sau care ne stăpânesc, după inima noastră. Anul care a început aduce și va fi după mintea și emoțiile noastre, după spațiul pe care l-am făcut pentru...

  citește mai mult
  Dragă școală, mi-ai răpit copilul! (partea I)

  Dragă școală, mi-ai răpit copilul! (partea I)

  În urmă cu câțiva ani, pe vremea când fiica mea era de vârsta școlii primare, auzeam des prietenii și părinții copiilor de la C.R.E.S.C., plângându-se de programul infernal de teme și pregătiri pentru acasă. Copii care se puneau în pat la ora 23.00, după ce stăteau...

  citește mai mult
  Ce ne învață furia

  Ce ne învață furia

  Imaginează-ți un copil care a învățat ani de zile că e bun când primește aprobarea părinților săi. Fiind om mare, ajunge să poată obiectiva principiile, regulile și cerințele familiei, educatorilor și societății din care face parte. Își face ordine în minte și în...

  citește mai mult

  Georgiana Spătaru 
  îmbină psihologia cu meditația, tehnica ThetaHealing și elemente din psihogenealogie în atelierele și cursurile Exerciții de Fericire. Ca terapeut, scriitoare și facilitatoare de programe de dezvoltare emoțională și spirituală pentru copii și adulți, crede în puterea de manifestare a minții și inteligența infinită a spiritului de experimenta. 

  Alice Năstase Buciuta, Redactor Șef Revista Marea Dragoste