Acasă, în puterea ta

2-3 Noiembrie 2019

Cluj Napoca

După zile lungi, în care haosul și graba au preluat controlul în viața ta, te invit să iei o pauză, în care să-ți reamintești cum este să fii acasă.

De această dată, sentimentul de acasă îl vei regăsi în puterea ta, acel loc în care ajungi după ce îți aduni suficient curaj pentru a nu mai transforma prioritățile altora în prioritățile tale și de a decide, în sfârșit, să accepți puterea Divină ca parte din tine. Aici, vei face cunoștință cu acel tu, care este dispus să investească energie și timp pentru a face lucrurile să se întâmple, fiind inspirat de Forța Creatoare, care prin venele tale, conduce întreaga putere către celulele din corpul tău, punându-ți, astfel la dispoziție toate resursele de care ai nevoie!

Ceea ce uiți tu, probabil este faptul că puterea o deții în interiorul tău, însă nu o simți acolo, deoarece se epuizează pe orice alte scopuri, în afară de cele importante pentru tine! Îți consumi energia din cauza traficului, din cauza gândurilor toxice, din cauza programului dezorganizat la locul de muncă sau  din cauza unei critici, primite de la o persoană pe care nici măcar nu o cunoști. Când devii conștient de intențiile tale și încetezi să te mai pierzi în gălăgia societății, atunci puterea ta va avea un loc special rezervat, prin care să își facă simțită prezența. Ea este mereu acolo, doar că uneori, este pusă în situația de a se ascunde în umbra confuziei, a temerilor sau a necunoscutului.

Când intri în puterea ta, simți cum faptele tale sunt mânuite de Puterea Divină și nu mai ai nicio îndoială legat de alegerile pe care le-ai luat pentru a acționa. Ai încredere că totul curge dintr-o voință supremă, iar tu ești parte din Plan, contribuind la schimbarea de care lumea are nevoie, începând și terminându-se cu tine.

2-3 Noiembrie 2019

 

Acasă, în puterea ta

CLUJ NAPOCA

Pentru a intra în puterea ta, trebuie, mai întâi de toate, să renunți la a fi puternic.

Care e diferența dintre cele două?

A fi puternic – înseamnă a răzbi, a aduce rezolvări celorlalți.

A fi în putere – înseamnă a ști că ți se cuvine, simțindu-te întreg și nelipsit de nimic.

 Cei care sunt puternici, continuă să trăiască cu convingerea că trebuie să facă ceva pentru a primi iubire din partea celor din jur, că trebuie să demonstreze că merită.

Cei în putere, simt că sunt parte din existență, că ajută și contribuie  la un scop mai măreț.

Câteva ”instrumente” cu care vei lucra în acest seminar:

Kinesiologie aplicată
ThetaHealing
NLP

Pentru înscriere, vă invit să completați formularul de mai jos.

În cazul erorii de trimitere a formularului, vă puteți înscrie completându-vă numele la SMS: 0720582487!

 

 

 

 

 

 

Data: 2-3 Noiembrie 2019
Locație: Cluj Napoca
Program: 10:00 – 16:00

500 RON

Te invit să te înscrii aici:

captcha