Acasă, în corpul tău

26 - 27 Octombrie 2019

Cluj Napoca

Dezvoltăm ideea de acasă și ce înseamnă să te simți confortabil cu toate ”învelișurile” ființei tale. Corpul fizic, emoțional, mental și spiritual, vor fi aspectate în relație unul cu celălalt, înțelegând funcțiile fiecăruia, rolul lor și modul în care sunt ”întreținute”.

Scopul cursului: 

1. Sănătatea și buna funcționare a corpului fizic.

2. ”Digestia” emoțiilor și acceptarea experimentării emoțiilor, înțelegerea și integrarea lor ca teme de viață și focusarea pe emoțiile pozitive.

3. Dezvoltarea relației dintre emoțiile și intelectul nostru, corpul emoțional/corpul mental fiind într-o simbioză dacă alegem să le integrăm elevat. 

4. Recunoașterea scopului înalt și a misiunii de viață, pe care corpul spiritual o deține. Lucrul asupra corpului spiritual, înțelegerea sa ca și componentă a ființei noastre, este un pas decisiv în împuternicirea și evoluția spiritului. 

!! Programul ”Acasă”, ca prim proiect dintr-o viitoare serie de programe, trezește ființa, recheamă spiritul în trup și limpezește ideea de întregime, explicând ce înseamnă evoluție spirituală. Iată, nu putem evolua până când nu înțelegem ce suntem și cine putem deveni. Ființa dă proporții acțiunii minții, emoția controlează experiența, simțul trupului ”depozitează” și centrează conținutul stării. Astfel, simțindu-te acasă în corpul tău real – trupesc, emoțional, mental și spiritual, poți fi cu adevărat o ființă trezită, care-și imprimă autenticitatea reală și divină asupra Vieții și descarcă cu ușurință programa divină pe care fiecare din noi o avem de predat celor din jurul nostru. 

Iluminarea este un proces al ființei, așa cum evoluția este un proces al speciei, al manifestării trupului. Avem de acceptat că misiunea noastră este una dublă, dar pe măsură ce eliberăm programele corpului fizic – ”există doar ceea ce văd”, simțim că atât evoluția, cât și iluminarea sunt deja întâmplate și au deja loc. Corpul spiritual, adus în realitate va accesa instrumente care să ne dovedească miracolul și să ne constatăm iluminarea, trezirea, devenirea. 

”Acasă, în corpul tău” este un program care împuternicește prin intenția și scopul său, prin meditațiile profunde și accesările subtile ale carnalului, emoționalului, mentalului și planului spiritual. ”Acasă, în corpul tău” trezește de la celulă până la intenția de viață!

• practic, în care înveți despre procesele de corp și cum să înțelegi fluxul energetic la care ești conectat;
• în care înveți despre meditație, procese de corp, regresie, testare kinesiologică;
• de vindecare.

26 – 27 Octombrie 2019 

Acasă, în corpul tău

Cluj Napoca

Acasă, în corpul tău este un program dedicat armoniei cu și în corpul nostru, mai exact este un curs:

• de lucru asupra emoțiilor reprimate în corp;
• care te va ajuta să îți cunosti corpul fizic, emoțional, cauzal, eteric și mental;
• te va ajuta să iti folosești toate “corpurile” – aspecte ale ființei tale, ca un pachet coerent și întreg;
• eliberează, detensionează și este, așadar, un program de eliberare emoțională;
• practic, în care înveți despre procesele de corp și cum să înțelegi fluxul energetic la care ești conectat;
• în care înveți despre meditație, procese de corp, regresie, testare kinesiologică;
• de vindecare.

Cui se adresează: celor cu ”conținut” spiritual
Cât durează: 2 zile profunde și mistice. Efectul acestui curs este pentru eternitate în planul sufletului, pentru o clipă în planul emoției și infinit în planul spiritului. 
Cât costă: 500 lei și economisești câteva vieți de experiențe care să te trezească.

Câteva ”instrumente” cu care vei lucra în acest seminar:

Kinesiologie aplicată
ThetaHealing
NLP

Pentru înscriere, vă invit să completați formularul de mai jos.

În cazul erorii de trimitere a formularului, vă puteți înscrie completându-vă numele la SMS: 0720582487!

Data: 26 – 27 Octombrie 2019
Locație: Cluj Napoca
Program: 10:00 – 16:00 

500 RON

Te invit să te înscrii aici:

captcha