O călătorie spirituală

Kathmandu & Bhutan | 21 septembrie – 2 octombrie 2024

Un grup de doar 10 persoane, îN REGATUL FERICIRII… 

Un pământ rar atins, o vibrație de pace și posibilitatea minții de a înțelege Zen-ul 

O calatorie spirituala de o saptamana in Bhutan si 2 zile in Kathmandu poate fi o experienta transformanta pentru oricine doreste sa isi adanceasca practica spirituala si sa isi regaseasca pacea interioara.

In Bhutan, vei avea ocazia de a vizita temple si manastiri budiste vechi de secole, cum ar fi Manastirea Tiger’s Nest si Manastirea Punakha, care sunt considerate puncte energetice importante si locuri sacre pentru practicantii budisti. Vei putea participa si la ceremonii budiste, cum ar fi recitarea de mantre si meditatii care te pot ajuta sa te detasezi de gandurile si emotiile negative si sa iti gasesti linistea interioara.

Kathmandu, capitala Nepalului, este, de asemenea, un loc important pentru practicantii budisti si o oaza de liniste si pace. 

Aceasta este o calatorie spirituala care te va ajuta sa iti regasesti echilibrul interior si sa-ti descoperi zen-ul interior.

Programul călătoriei spirituale

21 septembrie – 2 octombrie 2024

ziua 1

În după amiaza acestei zile plecăm spre Kathmandu. Ne îmbarcăm din Aeroportul Otopeni, din București, la ora 15.40. Zburăm cu Fly Dubai și avem o escală de 3 ore în Dubai.

ziua 2

La prima oră a dimineții vom fi în Kathmandu și ne vom lăsa bagajele la hotelul de 4**** în care vom dormi în prima noapte în Nepal. Astăzi vom vizita orșul vechi, Patan, stupa bhudistă și ne vom pierde pe străzile din Thamel.

ziua 3

Ești gata să decolăm spre Bhutan?! Urmează un zbor de fix o oră cu cel mai spectaculos peisaj pe care l-ai văzut vreodată. Vei vedea Everestul și vom porni să descoperim acest regat imediat după ce aterizăm!

 

ziua 4

Te vei trezi într-un hotel de 4 **** și vei lua micul dejun. Înainte vei respira cel mai curat aer pe care plămânii tăi l-au cunoscut și te vei cufunda într-o meditație. Astăzi vei vizita singura fabrică hand-made de hârtie, o mănăstire budistă și o bibliotecă în care pare că locuiește toată cunoașterea lumii.

 

ziua 5

După micul dejun și meditația zilei, pornim spre Thimpu și vei experimenta primul festival autentic în Regatul Fericirii. Ce bucurie să putem lua parte la o sărbătoare a luminii, fix în călătoria noastră spirituală!

 

ziua 6

Pornim devreme astăzi și străbatem Bhutanul. Piscurile munților te vor fermeca și îți vor releva adevăratul motiv pentru care ești aici. Mănăstirea în care ajungem astăzi te va ajuta să ajungi într-un punct esențial din inima ta.

 

ziua 7

Ce zici dacă astăzi, pe lângă cultura bhutaneză vei merge la spital?!  🙂 Da, bhutanezii au o cultură pentru sănătate și vei experimenta ce înseamnă medicina tradițională tibetană – căci aceasta este influența semnificativă a doctorilor din Bhutan.

 

ziua 8

Cu sănătatea verificată și după o săptămână în pacea acestui Regat al Fericirii, începem să urcăm spre una din cele mai înalte mănăstiri din Himalaya – Tiger„s Nest. Facem această ascensiune pe jos și, poate, vei experimenta cea mai frumoasă și autentică meditație în solitudine.

 

ziua 9

Cu sănătatea verificată și după o săptămână în pacea acestui Regat al Fericirii, începem să urcăm spre una din cele mai înalte mănăstiri din Himalaya – Tiger„s Nest. Facem această ascensiune pe jos și, poate, vei experimenta cea mai frumoasă și autentică meditație în solitudine.

 

ziua 10

După ultimul mic dejun în Bhutan, ne întoarcem în Kathmandu. Zborul de o oră ne va da ocazia să-l revedem pe maestrul Everest. Ne vom caza la același hotel de 4 **** și vom avea experiența unei cine autentice nepaleze. Tot astăzi cumpărăm ultimele suveniruri din Thamel, una dintre cele mai colorate piețe din lume.

 

ziua 11

Astăzi plecăm spre casă, din Kathmandu, cu zborul Fly Dubai. Vom avea o escală de 5 ore în Dubai și vom ajunge la București la ora locală 14.45. Ai încă suficient timp să prinzi conexiuni spre casa ta, așa că, ia în considerare să te odihnești pe zborul spre România.

 

ziua 12

Această zi este dedicată zi din mijlocul săptămânii îți va da ocazia să începi toamna în stare de zen, pace și inspirație. Acum, că ai primit o idee despre ce înseamnă fericirea Regatului bhutanez, da-ți timp să o pui în planul de viață pentru ceea ce urmează în viața ta.

 

COST RETREAT (EURO)/persoană, în cameră dublă (preț valabil până în 1 aprilie 2024)

ZILE

TĂRI

Orașe

Am conștientizat câteva lucruri în aceste zile, in Bhutan, printre care rolurile pe care le joc in viața și de ce le joc. Si că atunci când nu joc sunt doar EU, și sunt perfecta așa cum sunt. Mă întorc cu dorința de a nu mai juca nici un rol și în acest sens mi-am dat seama ca dacă voi trăi în purul ADEVĂR e cel mai probabil sa se întâmple așa.

Pe de alta parte am devenit și mai conștientă de VALORILE mele și asta ma face sa știu ce nu pot negocia cu nimeni în aceasta viața: adevarul și libertatea, apoi compasiunea și iubirea. Și pornind de aici trebuie sa trăiesc o astfel de minune a începutului sau a continuării … de la capătul lumii sau poate la începutul ei. Si asta poate fi și răspunsul la ce îmi doresc eu de la viața.

Simt că Viața ma cheamă să îmi reîntregesc sufletul pe un alt nivel. Tot îmi vine sa spun că viața mea e un haos frumos, și nu pot să uit ca din haos s-au născut cele mai frumoase minuni. Așa ca ma las in voia lui știind ca Universul conspira întotdeauna pentru binele meu suprem. Tot ceea ce trăiesc acum este un pas firesc pe care știam că îl am de făcut în această viață. Dintre toate darurile primite cel mai important este curajul de a fi doar EU.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc că m-ai luat cu tine in Bhutan !!! 

Camelia F.

ce include costul retreatului?

Zboruri

Zborul București – Kathmandu – București
Zborul Kathmandu – Paro – Kathamndu
Clasa economică

CAZĂRI

8 nopți de cazare în hoteluri de 4 ****
7 zile cu pensiune completă (în toate zilele din Bhutan)
În Kathmandu, regimul de masă se rezumă la micul dejun.

O CĂLĂTORIE SPIRITUALĂ

– Ghid specializat în Bhutan
– Toate intrările obiectivelor turistice din Bhutan
– Taxa de viză din Bhutan
– Transportul din fiecare zi din Bhutan
– Transferurile la și de la aeroport
– Meditațiile matinale.

ce NU include costul retreatului?

?

– Taxa de viză din Nepal (aprox. 30 USD/persoană)
– Suplimentul single (700 euro/persoană)
– prânzul și cina din Kathmandu.

ÎNSCRIERILE SE POT FACE