Lună Nouă și de la capăt

de | sept. 16, 2020 | Blog | 6 comentarii

În fiecare lună, Universul ne dă un mic cadou – unul atât de mic încât poate fi ușor ratat. (Unii ar putea chiar ajunge să numească acest dar „ascuns”, deoarece este în mare parte invizibil de pe Pământ pentru câteva ore.) Acest cadou minunat este, desigur, luna nouă și se întâmplă la fiecare 28-30 de zile.

În termeni astrologici, luna nouă este una dintre multele faze ale lunii – în mod specific, cea în care luna și soarele se aliniază. Soarele strălucește în spatele lunii, blocându-ne privirea. Luna nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru lasă lunile noi să fie simțite ca un moment deosebit de ideal pentru auto-reflectare, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor.

Interesant este că majoritatea oamenilor sunt aliniați inconștient cu această energie, având tendința de a crea noi obiceiuri, de a începe noi proiecte și de a iniția schimbări de viață în același timp cu luna nouă. Ce este și mai grozav este că îmbrățișarea conștientă a energiei proaspete a lunii noi vă poate permite să propulsați aceste tranziții și mai departe.

Am scris pentru tine patru lucruri de încercat în timpul lunii noi. Luați în considerare acest lucru ca un ghid de lucru pentru lunile noi! 🌚

1. Stabiliți o intenție care merită

La fiecare 28/30 de zile, luna ne oferă un plus de energie în stabilirea intenției. De ce să nu-l perfecționăm concentrându-ne pe una sau două intenții care ne pasionează în mod deosebit?

Alocați-vă ceva timp pentru a crea intenții clare, concise și cât mai specifice. Gândiți-vă: „Obțin un nou loc de muncă care îmi aduce împlinire, cu un salariu mai mare decât am în prezent”. Sau: „Trec examenul de bar la următoarea mea încercare”. Aceste intenții sunt clare și specifice. Nu numai că vor informa universul cu privire la aspirațiile tale, dar te vor ține și concentrat asupra a ceea ce cauți cu adevărat.

2. Aprinde o lumânare

Sau aduceți o lumină în viața voastră într-un alt mod… Aprinderea unei lumânări în cea mai întunecată noapte a lunii înseamnă dorința noastră de a aduce mai multă lumină în viața noastră. De asemenea, puteți face acest ritual cu un pas mai departe încărcându-vă lumânarea cu intenția pe care doriți să o manifestați în timpul acestui ciclu lunar. Pur și simplu țineți lumânarea, invocați sentimente de recunoștință și iubire. 

3. Începeți ceva nou

Luna nouă este cea mai fertilă zi a ciclului lunar în fiecare lună. Dacă ar fi un moment perfect pentru a iniția ceva nou, cu siguranță ar fi luna nouă! Începeți un curs’ Aplicați pentru acel loc de muncă! Acum este momentul perfect pentru a începe din nou.

4. Faceți o listă

Îți amintești acele intenții despre care am vorbit mai devreme? Ei bine, dacă vrei să le amplifici, fă o listă întreagă cu toate detaliile pe care dorești să le experimentezi în dorințele tale. (Unde va fi biroul tău? Cum vor fi orele de muncă? Cum va fi șeful tău? La ce tipuri de proiecte veți lucra? Același lucru este valabil și pentru dragoste. Ce tip de relație doriți? Ce faci cu partenerul tău pentru distracție?) Când știi cum dorești să arate dorințele tale, fă o meditație și vezi care sunt mesajele pe care Viața ți le trimite. Uneori, dorințele noastre sunt o invitație spre ceva complet nou, de neconceput pentru noi și doar într-o minte în armonie putem înțelege chemarea inimii.

Bucurie și lună nouă trăită cu iubire!

Georgiana ❤️



Hai in comunitate!

Completeaza adresa de e-mail si fii la curent cu articolele, evenimentele si invitatiile mele

 

Inscrierea ta a fost finalizata cu success!