Este un moment minunat pentru a sărbători plinătatea vieții și de a ne ridica energia pentru a regenera abundența și a ne manifesta visele. În rândurile de mai jos îți recomand câteva idei pentru a sărbători Solstițiul de Vară!

>>> Sărbătoriți focul exterior și interior cu un foc de tabără!
Adună-te în jurul focului cu cei dragi ție, cântați, lăudați-vă parcursul din această jumătate de an, iertați-vă și cântați. Dacă doriți să obțineți mai multe ritualuri adunați niște ierburi proaspete precum salvia, lavanda, sunătoare sau orice alte plante purificatoare și aruncați-le în foc. Odată cu aceste ierburi, amintiți-vă în inima voastră cele mai profunde dorințe! Simțiți focul interior?! Focul din fața voastră se va conecta cu elementul Foc și va sprijini manifestarea voastră. Fiecare casă va fi protejată de Foc și purificată de energiile nepotrivite.

>>> Dacă sărbătorești în solitudine, poți face un altar de lumină și recunoștință, aprinzînd o lumânare (sau mai multe) și decorându-l cu flori de vară și fructe. Pe acest altar puteți ”aduce” recunoștința pentru viața voastră, bijuterii cu pietre de putere, lucruri simbolice pentru voi și să le încărcați cu lumina acestei zile și lumina iubirii de sine din voi.

>>> De vreme ce astrologic suntem în zodia Racului, o zodie de apă, este, de asemenea, o idee frumoasă să implicăm elementul Apă. Așa că adăugarea unor ierburi medicinale proaspete într-un recipient plin cu apă și lăsat la soare, poate face un super ceai de solstițiu, cu care să te răsfeți întreaga zi. Totodată, pentru cei care sunt în natură, lăsați-vă să vă conectați cu apa și soarele, să vă bucurați de o baie în natură, simțind că apa ne conține, nu doar conținem apă și soarele (Focul) ne dă suflu. Puneți-vă în mișcare bucuria care vine din dorințele voastre, deja împlinite sau pe cale de a se împlini și laudă perfecțiunea procesului de devenire în care ești.

Sper că acest articol v-a inspirat să încercați unele dintre aceste idei sau să vă creați propriile ritualuri! Cu toții ne putem inspira reciproc împărtășind modalitățile prin care facem din zilele mai mult sau mai puțin signifiante, mici momente sacre. În lumina frumoasă a solstițiului de vară, vă invit Duminică, 21 iunie, de la ora 10.00, în On-line, Pe calea scopului vieții | Ritualul Solstițiului de Vară.

 

Cu bucurie,

Georgiana

 

 

 

@foto: Arhivă personală, dintr-o după-amiază de bucurie, pe terasa casei mele.

Hai in comunitate!

Completeaza adresa de e-mail si fii la curent cu articolele, evenimentele si invitatiile mele

Inscrierea ta a fost finalizata cu success!