Dacă relația perfectă ar exista, Raiul ar da năvală pe pământ și Big Bang’ul nu ar fi avut loc, că doar sigurul sens pe care-l avem e să devenim iubire ca să ne întoarcem în iubire. În schimb, teoria perfectă despre relații există și datorită ei, e clar că practica se va concretiza. Imaginează-ți o relație precum un drum pe care partenerii îl au de făcut împreună, în fiecare zi. În mod egal, și unul, și celălat, fiecare dintre cei doi fac un număr egal de pași – decizii, eforturi, acțiuni, fie că vorbim despre mersul după lapte sau crescut copiii! Hai să ne imaginăm că el și ea, imediat ce-au simțit stolul de fluturi, îi eliberează pentru a se așeza liniștiți în planificarea relației lor. Vedea-i-aș stabilind tematica relației – cum în prima parte a relației el o ajută pe ea să-și înțeleagă și rezolve rana de abandon sau cum ea îl spijină pe el în demersul împuternicirii personale. În loc de locația nunții, și-ar căuta locul lor fericit și găsindu-l, s-ar implica să-l umple cu ei, cu tot ce ține de devenirea lor, fără să împlinească ambițiile părinților, provocările generației lor, fără să se lupte pentru control unul asupra celuilalt. Să vezi doi oameni care se maturizează prin iubire, să-i vezi ocolindu-și orgoliile și căutând să se regăsească în dragostea lor, să-i auzi vorbindu-și din toată inima… Să vezi o Ea care-și tratează iubitul ca pe un bărbat, nu ca pe un proiect, copil în întreținere sau caz social. Să cunoști un El care a ales-o pe Ea, cu adevărat, nu până când următoarea care îi confirmă masculinitatea va apărea.

Dac-aș afla pe lumea asta un cuplu care atunci când se simte zdruncinat se ia în brațe, în loc să se apuce de geamantane, își dă spațiu fără a-și da drumul, se completează fără a cere celuilalt ce-i lipsește, ascultă dorințele celuilalt și îi împlinește ocazia de a reuși, m-aș transforma în floare și mi-aș dori să înfloresc la infinit în grădina lor.
Sper într-un viitor imediat în care în loc să ne colonizăm unul pe celălalt, să ne împreunăm cu adevărat. Sper să am alături cupluri care mai au curiozități unul despre altul, nu judecăți. Îmi doresc să aflu oameni care știu să își dea drumul cu bucuria cu care s-au prins în dragoste și recunosc că nu-i nimic greșit la celălat fără ca asta să fi completat perfect rana lor. Ar fi o minunată întâmplare să fiu pe o insulă din Paradis cu cupluri care își dedică timp și înțelegere, care își văd faptele în oglinda inimii lor și decid ce le folosește și ce nu, din tot ce fac și tot ce sunt. Aș plânge de fericire să îi văd unindu-și inimile în iubire, nu destinele în contracte emoționale păguboase. Aș levita în jurul lor să-i aud spunându-și din nou DA, un DA pentru fericire, curaj, bucurie și dragoste!
Așa că, am creat această ocazie în care timp de 9 zile să fiu cu El și Ea și oricine își dorește să înțeleagă “mecanismele” unei relații. Va fi un timp în care ne vom uita în noi și în ochii celuilalt și vom decide cum să ne continuăm împlinirea, împreună! În Februarie 2021, plec în Maldive, împreună cu soțul meu și 10 cupluri care au ales… Retreat pentru doi!
Despre cum va fi, se va mai povesti! ️

Cu bucurie,
Georgiana 🙂