… sau atâtea mai erau când m-a pălit într-o zi ideea că nu mai e mult și vine Crăciunul.

Dacă e ceva ce-mi reproșez la sfârșitul unui an, e faptul că am lăsat idei să moară și planuri să se prăbușească sub amintirile unor eșecuri vechi sau printre contradicțiile minții. Ideile sunt conceperi ale inspirației și e adevărat, multe dintre ele vin ca să plece și tot vin și tot pleacă, până când sunt agățate de o minte disponibilă și împlinite fără cusur. Am simțit deseori recunoștință pentru că am fost pe o vibrație cu o anumită idee – și cu atâtea altele, care m-au ales pe mine și de a căror manifestare m-am bucurat și mă încă bucur!

Când se termină un an, mă uit repede în spate. Număr, împart, înmulțesc ce mai pot. Îmi scad dorințele neîmplinite și îmi spun că n-au fost pentru binele meu suprem. Uneori, cred!

Mai sunt 100 de zile până când vine Crăciunul și anul acesta mi-aș dori să îi aduc eu ceva lui Moș Crăciun! 2020, fiind anul bogăției de viața, este anul în care ni se toarnă după cum am drămuit noi până acum merituozitatea și dărnicia față de noi înșine! Mă gândesc, din acest motiv, să îi fiu de ajutor Moșului și să nu-i refuz bucuria de a mă găsi în bucurie și bogăție de viață! 

Se spune că sunt două mari momente în viața unui om: acela în care se naște și când înțelege de ce s-a născut! Ideea de a înțelege de ce te-ai născut este revelatoare și aduce cu ea ieșirea din derută. Cine sunt eu, de ce sunt eu cine cred că sunt, ce vor ceilalți de la mine, oare sunt bine unde sunt, oare e bine ce-mi doresc, o fi in regula sa simt ce simt, sunt întrebări ce se dizolvă în conținutul siguranței pe care o aduce lipsa de derută! 

Cine sunt eu?! Lumina lumii!

Și ce vreau eu?! Bogăția vieții!

Ce am eu? Totul! 

Ce îmi doresc? Bucurie!

Ce vor ceilalți de la mine? Iubire!

Ieșirea din derută ne aduce siguranță, pace, împlinire, curaj, salturi de încredere atât de sus încât creșterea e garantată!

Am pus în Porgramul de cursuri și evenimente din următoarele trei luni, cele mai speciale programe și cursuri, pentru a te pregăti pentru anul ce vine și pentru a fi în siguranță în viața ta! 

Mai sunt 100 de zile până la Crăciun! Surprinde-l pe Moș Crăciun și adu-ți tu tot ce îți dorești de la ceilalți! Pentru prima dată fac o astfel de promisiune: promit să îți facilitez contexte potrivite, cele mai cursuri aplicate și atenția mea, în care să ai ocazia să dezlegi stringurile care te țin în derută!

Urmează aproape 100 de zile de rezolvări, elevări și pregătire pentru bogăția vieții!