Era o vreme când scriam intuițiile lunii care începea, întâi cu scopul de a vă duce în inima voastră în care sunt deopotrivă toate timpurile și vremurile care au fost și au să fie. Anul acesta, 2019, parcă ne-a amestecat timpurile, ne-a dus în trecut să vedem ce mai e de făcut și ne-a ținut inima în viitor, să știm ce merităm și să ne ghidăm după bucuria pe care o găsim în noi. Suntem, iată, niște acțiuni între trecut și viitor, un șir de contexte care se desfășoară între cea mai mare frică pe care o avem și cea mai înaltă dorință. Destinul, convingerile, faptele și viețile noastre sunt un raport echitabil dintre cele două limite: una a minții, cealaltă a inimii!

Septembrie, luna asta de negociabilă vară și creativă toamnă, e ca o zi de luni. Genul acela de zi de luni în care ai de făcut lucrurile amânate în săptămânile trecute, ca să îți eliberezi capul de “to do-uri” și inima de presiune. În Septembrie suntem în prezent, mai mult ca energie decât ca timp efectiv. Energia prezentului te ajută să aduci la rezolvare temerile și fricile din trecut, lucrurile lăsate în așteptare. Te îndeamnă să te decizi pentru mâine și toate zilele de mâine, care, dacă îți asumi să rămâi cinstit și bun cu tine, vor fi duminici fericite.

Cere-i lui Septembrie vindecare și dă-i asumările tale. Cere-ți toate iertările și oferă-le pe toate! Asumă-ți lipsa de credință, de pace, de curaj, încrâncenarea și lacrimile neplânse, vorbele nerostite, greutatea inimii! Așează-te și dă-i lui Dumnezeu toate vinovățiile pe care le porți!

Cere-i lui Septembrie bucurie și dă-i neîncrederea! Da, ai toate motivele să privești în urmă cu teamă, dar nicio îndoială pentru viitor, dacă accepți că cine ești tu și sprijinul pe care îl ai alături este imposibil de alterat. Încrede-te în Creație, nu în făcături și vei vedea clar ce ai făcut de-a lungul vieții tale și este neimportant și ireal, spre deosebire de ce ai creat, care este veșnic!

Cere-i lui Septembrie să te ghideze spre oamenii, locurile și inspirația potrivită ție și nu te vei mai simți singur niciodată!

Luna aceasta ne pregătește pentru bucurie și vei vedea, drag prieten, că 2020 va fi după conștientizările tale de acum și bucuria din inima ta! Pietrele pe care le-am extras din desaga de pietre adunate de prin lume și scrise după emoția găsirii lor, sunt: Culoare, Renunțare, Angajament, Ajutoare de Lumină!

Să te ghideze ajutoarele de Lumină potrivite ție, să ai inspirație să renunți la ce și-a încetat sensul în viața ta si bucuria de a face angajamente pentru binele tău suprem și să trăiești toate astea experimentând toate culorile bogăției de viață!

Cu bucurie,

Georgiana ❤️

PS: îți las aici piesa care m-a inspirat in alegerea titlului pentru acest articol: