Acest articol îl poți citi în 3 minute. Mie mi-a luat mai mult să îl scriu și ți-l ofer cu bucurie. Dacă îți va plăcea oferă-l tu, mai departe și altora! 

Închide ochii și adu-ți în gând ultima situație pentru care te-ai enervat. Pe măsură ce îți vin în gând detalii, mintea ți se aglomerează și corpul se contractă. Acum lasă totul să se disipe în marea de gânduri a Universului și adu-ți în gând o dorință pe care ai împărtăși-o cu inima deschisă, pentru a o duce la împlinire.  Imaginează-ți pentru câteva clipe cum ea capătă contur și își face loc în realitatea ta. Ascultă cum în corp se face loc și mintea ta inspiră proaspăta stare de bucurie. 

Ultima decizie pe care o mai ai de luat este să te apropii sau să te îndepărtezi de iubire. E ultimul lucru pe care îl mai faci înaintea împlinirii a ceea ce ai ales. Uită-te în jur și vezi cum tot ce ai hotărât până acum s-a împlinit cu vârf si îndestulat. Ce ai ales: iubirea sau lipsa ei?!

Te îndepărtezi de iubire cu fiecare strigăt răstit înspre copilul tău, cu fiecare lipsă de asumare, cu toate tăcerile înăbușite și compromisurile acceptate. Ne lăsăm în urmă bucuria când alegem furia, graba, comoditatea, puținul și micul confort urât, dar cunoscut îndeajuns încât să decizi că trebuie să ai o funcție specială pentru a-ți trăi curajul. 

Îți decizi îndepărtarea de fericire cu fiecare om greu din viața ta, cu fiecare vină înghițită și cu toate judecățile pe care le produci. Ești tot mai departe de bogăția și bucuria vieții cu fiecare gest de nesupunere față de Natură și Viață, cu  toate gesturile pe care le vezi neînsemnate pentru că niciodată nu ți-ai luat timp să le analizezi consecințele.

Te îndepărtezi de iubire prin furie și insistența de a face pe plac celor din jur, pentru a-i domoli în privința judecății tale. 

Alegi lipsa iubirii când adormi cu gândul in alt loc decât cel în care ești. 

Îți decizi destinul când aștepți să îți vindeci trauma copilăriei sau a unei relații eșuate cu un articol de pe net, în locul asumării unei Terapii vindecătoare.

Umple-ți farfuria cu mâncare sănătoasă, ieși în natură, stai cu oameni care te recunosc, învață continuu, cere tu ce-i mai bun de la tine și oferă-ți tu ce e mai bun pentru tine! Decide-ți iubirea și apropie-te de soarta care ți-a fost menită – iubirea! E ultima decizie grea pe care o mai ai de luat… 

Cu iubire,

Georgiana ❤️

Hai in comunitate!

Completeaza adresa de e-mail si fii la curent cu articolele, evenimentele si invitatiile mele

Inscrierea ta a fost finalizata cu success!